BESPORTBLE 3 бр. За практикуване на Йога клекнал, за дома, за къщата и Пилатес, Превръзка За упражнения за Краката, Мъжки Еластични Спортни Бандажи, Тренировъчен Колан, Ре?
  • New

BESPORTBLE 3 бр. За практикуване на Йога клекнал, за дома, за къщата и Пилатес, Превръзка За упражнения за Краката, Мъжки

BGN 1.33

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПРЕНОСИМА ЕЛАСТИЧНА ЛЕНТА е Изработена от превъзходни материали, практична и трайна за продължителна употреба.ТРЕНИРОВКА с эспандером - добра еластичност и издръжливост, безопасно за практикуване на йога или фитнес. ТРЕНИРОВКА с эспандерами - Насладете се на растяжкой и активиране на огъване, за да изглежда по-очарователно.УТЯЖЕЛЯЮЩИЕ ЛЕНТА - те имат добра еластичност и може да се разпъва до максимална степен.НАБОР от БАНДАЖЕЙ за седалището мускулите - Добър и траен материал, не натирает силно, предпазва ръцете от наранявания, изключително издръжлив и не губи формата си.Пратката включва 3 x колан за йога Характеристики-Използва се за активиране на бедрата, гърба, ръцете, краката, корема, etc.to по-добре тренируй на мускулите си. - Упражнения, укрепване съпротивителните сили на цялото тяло, могат да се събуди спортно енергия. - Идеален за подобряване на стрии, подобряване на гъвкавостта и усвояване на сложни пози. - Можете да ги носите със себе си и да се насладите на растяжкой по всяко време и на всяко място, това може да ви даде отличен опит за използване. - Висока еластичност и здравина, този колан за йога не е лесно да се деформира и да се отпуснеш. -Материал : высокоэластичная лентата на Информация за стоки эспандер за тренировка Са идеални за вас, за да украсят формата на вашето тяло. комплект гумени ленти за седалището мускулите, Ако искате да имате дъвка за йога, тези здрави и еластични эспандеры - добър избор за вас. спортни дъвка за упражнения Чудесен подаръчен комплект за приятелите, момичета, дами. преносими разтеглив дъвка Не се колебайте да ги вземат у дома!един от най-добрите варианти за вас.