Baoblaze Нескользящий еластична Превръзка с Линия за тренировка на мускулите на Седалището на Глезена, Спортни Бандажи - за физическо Домашно оборудване Tra
  • New

Baoblaze Нескользящий еластична Превръзка с Линия за тренировка на мускулите на Седалището на Глезена, Спортни Бандажи

BGN 37.71

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Еластичната лента на съпротива, изработени от латексного коприна и полиамид.Здрав, еластичен и вкус.Идеален за практикуване на йога и фитнес, да тренирате ръцете, краката и гърба.Текстурирани повърхност за професионална употреба във фитнес залата, развива се баланс и координация.Идеален за разтягане и гъвкавост, осигурява цялостна тренировка на тялото.Еластичната лента на съпротива, изработени от латексного коприна и полиамид.Здрав, еластичен и вкус.Идеален за практикуване на йога и фитнес, да тренирате ръцете, краката и гърба.Текстурирани повърхност за професионална употреба във фитнес залата, развива се баланс и координация.Идеален за разтягане и гъвкавост, осигурява цялостна тренировка на тялото.Описание : - Еластична дъвка-эспандер, изработени от латексного коприна и полиамид.Здрав, еластичен и вкус - Идеално за практикуване на йога и фитнес, да тренирате ръцете, краката и гърба - Текстурирани повърхност за професионална употреба във фитнес залата, развива се баланс и координация - идеален за разтягане и гъвкавост, осигурява цялостна тренировка на тялото Характеристики : - Материал : полиамид и латексный коприна - Размер S (ДхШ) : приблизително 68x5 см / 26,8x1,97 инча - Размер M (ДхШ) : прибл. 75x8 см/29,5x3,15 инча -Размер L (ДхШ) : приблизително 85x8 см/33,5x3,15 инча - Цвят : розово-червен, син, жълт Опаковката включва : 1 бр. резистивная контур Забележка : Допуска се отклонение на 1-3 мм от ръчно измерване.И се дължи на разликата в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, бъдете добри да разберете.Уверете се, че нямате нищо против, преди да направите поръчка.Имаме дългогодишен опит в продажба на продукти онлайн, ние сме фокусирани върху предоставянето на клиенти възможно най-добрия продукт и обслужване.

- Material:
Polyamide and Latex Silk
- Size S (LxW):
Approx. 68x5 cm/ 26.8x1.97 inch
- Size M (LxW):
Approx. 75x8 cm/ 29.5x3.15 inch
- Size L (LxW):
Approx. 85x8 cm/ 33.5x3.15 inch
- Color:
Rose Red, Blue, Yellow
Package Includes:
1 Piece Resistance Loop Band:
Note:
Please allow 1-3mm error due to manual measurement. And due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. Please kindly understand. Make sure you don't mind before you order.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.: