Набор от Эспандеров Qiaoshu, Спортни Еластични Ленти, за Физиотерапия, Силови тренировки, Йога, Пилатес, Стречинг, Нелатексная Еластична Лента, Спортни Ленти за домашн?
  • New

Набор от Эспандеров Qiaoshu, Спортни Еластични Ленти, за Физиотерапия, Силови тренировки, Йога, Пилатес, Стречинг, Нелатексная

BGN 7.04

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Различно ниво на съпротива】 3 ниво на съпротива (лека, средна, тежка). 【Удобни и нескользящие 】 Меки, приятни за кожата въжета със силно триене им пречат да выскальзывание от ръцете и осигуряват безопасността на тренировки. 【Подходящ за много упражнения】Спортни Спортисти, възрастни хора, физиотерапия, рехабилитация, борба, културизъм, пилатес, йога, кик-бокс, кроссфит и така нататък. 【Лекотата на използване и переноске】- Набор от эспандеров се предлага с чанта за съхранение, която да носите със себе си навсякъде : в пътуване, за дома, фитнес зала и т.н. Лесен и удобен за използване продукт за упражнения за горната и долната част на тялото, които могат да се изпълняват навсякъде, идеален за инсталация и възстановяване на мускулите. 【За обслужване на клиенти】 Ако не сте доволни от нашите набор от эспандеров, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние напълно ще ви възстановим парите.И ние се надяваме, че ще дадете предложения за подобряване. 【Различно ниво на съпротива】 3 ниво на съпротива (лека, средна, тежка). 【Удобни и нескользящие 】 Меки, приятни за кожата въжета със силно триене им пречат да выскальзывание от ръцете и осигуряват безопасността на тренировки. 【Подходящ за много упражнения】Спортни Спортисти, възрастни хора, физиотерапия, рехабилитация, борба, културизъм, пилатес, йога, кик-бокс, кроссфит и така нататък. 【Лекотата на използване и переноске】- Набор от эспандеров се предлага с чанта за съхранение, която да носите със себе си навсякъде : в пътуване, за дома, фитнес зала и т.н. Лесен и удобен за използване продукт за упражнения за горната и долната част на тялото, които могат да се изпълняват навсякъде, идеален за инсталация и възстановяване на мускулите. 【За обслужване на клиенти】 Ако не сте доволни от нашите набор от эспандеров, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние напълно ще ви възстановим парите.И ние се надяваме, че ще дадете предложения за подобряване.Характеристики на продукта Този эспандер вкус, здрав, с висока еластичност, а формата се запазва дълго време, без да се деформират.Можете да тренирате при различни условия, като например у дома, в офиса, на улицата, в корабите, фитнес и т.н. По време на готвене, гледане на телевизия, NBA, футбол, хокей на лед хокей, разходки, тренировки и т.н., Подходящ за пътуване-ниско тегло и лесна за осъществяване.