Силиконов защитен калъф, подходящ за Apple Airtags Локатор Tracker Cover Пълна защита (Зелено, Оранжево, червено, бяло,Тъмно Зелен)
  • New

Силиконов защитен калъф, подходящ за Apple Airtags Локатор Tracker Cover Пълна защита (Зелено, Оранжево, червено, бяло,Тъмно

BGN 2.67

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Се прилага за : използва се за проследяване на местоположението на Apple Airtags.Място на употреба : Малък калъф с брелоком подходящ за съхранение на лични вещи, като ключове за кола, раници, чанти за компютри или портмонета и т.н. на Вашия домашен любимец може лесно да окачите на шията.Да ви е удобно да следите своите стоки по всяко време и на всяко място, за да предотврати загубата.Пакетът включва : В комплекта са включени 5 защитни покривала 5 цвята, 5 от цветове, можете да изберете различни цветове по ваш вкус всеки ден, за да защити своя airtag.Защитен силиконов материал, метал, неръждаема стомана : За подобряване на качеството ние използваме хранително-вкусовата силиконов материал, за да ви осигури безопасна и приятна за кожата предавателна с въздушна биркой.Всички халки за ключодържатели са изработени от висококачествена неръждаема стомана.Какво ще получите : 5-кратно защитен ръкав с въздушна етикет.Този защитен калъф - перфектен подарък за семейството, приятелите, синове, дъщери, съпруги, бащи и майки, и т.н. (Продава се само силиконов калъф в комплекта не са включени възглавници за сигурност). 1. Материал перфектно качество : Този силиконов калъф професионално проектирани за въздушни възглавници и е изработен от удобен мек течен силикон.2. Лесна употреба : изключителен дизайн, който лесно е подходящ за вашето устройство и удобно переноске . 3. Удобен и издръжлив : изработен е от екологично чист течен силикон, не пропуска пот, устойчив на надраскване и изчезва . 4. Отличен комфорт : Ние проектирахме този калъф за вашето устройство за въздушни възглавници за защита на вашето устройство от загубите и подобряване на качеството на използване . 5. Какво ще получите : 5 * Защитен калъф за възглавници. (Продава се само силиконов калъф, с изключение на устройството за възглавници за сигурност).Технически характеристики на : . Материал : течен силикон.Цвят Зелен, Оранжев, червен, бял,Тъмно-зелена приложение : за въздушни възглавници.Опаковъчен лист : Силиконов калъф x5 (в комплекта на устройството не е включено).