Калъф за контактни лещи Yosoo, Кутия за Лещи, Набор от Чанти за контактни лещи, Контейнер за съхранение с Огледален Пинсети, Инструмент за премахване на пръчици за път?
  • New

Калъф за контактни лещи Yosoo, Кутия за Лещи, Набор от Чанти за контактни лещи, Контейнер за съхранение с Огледален Пинсети,

BGN 3.33

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Аксесоари : Нескользящий силикон на капака на мека пинсета, който е устойчив и не е лесно отвалиться. различни цветове : синьо, зелено, розово, черно до 1 опаковка, изберете седалките различни цветове, за да се разграничат различни контактни лещи.Осъществяване списък : 1 x Кутия за контактни лещи, 1 х притежателя на обектива, 1 х пинсети, 1 х прът-апликатор. Прозрачен огледален дизайн : лесен за носене и стреля контактни лещи по всяко време и на всяко място.Калъф за контактни лещи идеален за използване по време на пътуване или за активна почивка, може да се използва многократно, за поддържане на контактни лещи чисти.Портативен дизайн : Висококачествен калъф има добър удар, водонепроницаемостью и ефективно защитава аксесоари.Набор от преносими покривала за безопасно съхранение предотвратяват всякакви течове или разливи, като поддържа лещите влажни и прозрачни.Контактни лещи за жени : Лесно откриване кутия и имат добър герметизирующим ефект.Върху капака На флакона прилага маркиране на LR, за да се предотврати объркване между леви и десни очи.устройство за почистване на контактни лещи е малък, лек, преносим пътен калъф за контактни лещи, предназначени за пътуване и отдих.Комплект за контактни лещи : Дизайн на силиконовата нещастници основно се използва за определяне на контактни лещи, за да се запази лещи. калъф за контактни лещи прозрачен, средства за почистване на контактни лещи е силна и трайна. средство за почистване на контактни лещи, комбинирана с печата slicone на капака, не допускающим изтичане на вода.Функция : 1. Дизайн на силиконовата нещастници основно се използва за определяне на контактни лещи, за да се запази лещи. 2. Лесно откриване кутия и има добър ефект запечатване.Върху капака На флакона прилага маркиране на LR, за да се избегне объркване между леви и десни очи. 3. Нескользящий силикон на капака на мека пинсета, който е устойчив и не е лесно отвалить. 4. Прозрачен огледален дизайн, удобен за носене и отнемане на контактни лещи по всяко време и на всяко място. 5. Висококачествен калъф има добър удар, водонепроницаемостью и ефективно защитава аксесоари.Параметри : Тип на продукта : Кутия за контактни лещи Материал : ABS Функция : да се Съхранява на контактни лещи е Предпоставка списък : 1 x Кутия за контактни лещи 1 x Притежателя на обектива 1 х пинсети 1 x прът-апликатор.

Item Type:
Contact Lens Box
Material:
ABS
Function:
Store contact lenses
Package List:
1 x Contact Lens Box :
1 x Lens Holder :
1 x Tweezer :
1 x Applicator Rod :