Калъф YHB за 9,7-инчов ipad Air 2th (A1566, A1567, 2014 г. съобщение), Тънък калъф-награда от изкуствена кожа Премиум-клас с Многоугольной стойка, Противоударная делото от TPU, Магичес?
  • New

Калъф YHB за 9,7-инчов ipad Air 2th (A1566, A1567, 2014 г. съобщение), Тънък калъф-награда от изкуствена кожа Премиум-клас

BGN 6.39

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Проектиран специално за Apple ipad Air 2th (A1566, A1567,). Изработен е от здрава изкуствена кожа отвън и мек микрофибър отвътре, което осигурява пълна защита на цялото тяло.Мека вътрешна подплата от микрофибър осигурява защита от подхлъзване, когато флип-надолу задната част на кутията се намира в положение на набиране на текст, и добавя така необходимата защита на екрана от надраскване.Портове, бутони и камерата е отворена за безпрепятствено използване, докато вашият таблет е защитен.На капака има възможност откидывания, превръщайки се в калъф поставка за гледане.Проектиран специално за Apple ipad Air 2th (A1566, A1567,). Изработен е от здрава изкуствена кожа отвън и мек микрофибър отвътре, което осигурява пълна защита на цялото тяло.Мека вътрешна подплата от микрофибър осигурява защита от подхлъзване, когато флип-надолу задната част на кутията се намира в положение на набиране на текст, и добавя така необходимата защита на екрана от надраскване.Портове, бутони и камерата е отворена за безпрепятствено използване, докато вашият таблет е защитен.На капака има възможност откидывания, превръщайки се в калъф поставка за гледане.Моля, обърнете внимание, Този калъф е предназначен за Apple ipad 2 Air. Винаги защитете своя нов i Pad с помощта на този своята практика!Тялото е с прост и елегантен дизайн.Задната част на кутията е изработена от здрав поликарбонат, така че няма нужда да се притеснявате за никакви наранявания.Той предлага едно просто нанасяне на клипсу.Благодарение на уникалната конструкция на покрива, който накланя назад и се превръща обвивка в удобна поставка за гледане с две различни ъгли, тази възможност позволява на зрителя да се насладите на новия i Pad без помощта на ръцете, в каквото и положение да се намирате, без да натоварва, използва ли се той за гледане или за клавиатура.Всички функции на i Pad са достъпни дори и в надетом джоба.В него дори има отвор за камерата, за да можете да правите снимки и видео, без да се отстранява от него.Гледайте филми и слушайте музика на ясно с дупки за тонколони!.