PIUGILH Днешно Въглеродни Влакна Централно отдушник Довършителни Централна Арматурното Табло Ветроотвод Декоративна Капачка Стикер за 11-ти Honda Civic 2022 Аксесоари За Ин?
  • New

PIUGILH Днешно Въглеродни Влакна Централно отдушник Довършителни Централна Арматурното Табло Ветроотвод Декоративна Капачка

BGN 3.00

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?【Подходящия вид на автомобила】 В съответствие с оригинален дизайн на автомобил, подходящ за 11-ти Honda Civic 2022. ?【Високо качество】 е Изработен от висококачествени въглеродни влакна, ярък цвят придава на автомобила по-спортен вид. ?【Оригиналният дизайн на автомобила Radian】 Фина декорация от въглеродни влакна променя обикновен дизайн на интериора и му придава уникален цвят, което го прави высококлассным, уникален и различен от всеки друг. ?【Лесна инсталация】 Лесна инсталация с помощта на лепило ленти, липса на щети за вашия автомобил.Почистете дръжките, преди да инсталирате и малко топлина лента за по-добра адхезия. ? 【Забележка】 Моля, уверете се, че колата е същата като на нашата картинката, в противен случай той не е подходящ за вашия автомобил.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, изпратете ни съобщение.Ние ще направим всичко възможно, за да решите проблема си възможно най-скоро. ?【Подходящия вид на автомобила】 В съответствие с оригинален дизайн на автомобил, подходящ за 11-ти Honda Civic 2022. ?【Високо качество】 е Изработен от висококачествени въглеродни влакна, ярък цвят придава на автомобила по-спортен вид. ?【Оригиналният дизайн на автомобила Radian】 Фина декорация от въглеродни влакна променя обикновен дизайн на интериора и му придава уникален цвят, което го прави высококлассным, уникален и различен от всеки друг. ?【Лесна инсталация】 Лесна инсталация с помощта на лепило ленти, липса на щети за вашия автомобил.Почистете дръжките, преди да инсталирате и малко топлина лента за по-добра адхезия. ? 【Забележка】 Моля, уверете се, че колата е същата като на нашата картинката, в противен случай той не е подходящ за вашия автомобил.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, изпратете ни съобщение.Ние ще направим всичко възможно, за да решите проблема си възможно най-скоро.Ние сме разработили серия продукти, специално за Honda Civic 11-то поколение, всяка от които е изработен на базата на данни на оригиналния автомобил и идеален за оригиналния автомобил, като ви позволява да направите колата си по-уникален, без да харчите твърде много пари.Ако искате да научите повече за продуктите, моля посетете в нашия магазин PIUGILH".