RAHYMA Weiping - Порцеланови Урна за Праха Домашни Любимци Ръчно изработени Керамична Урна за Праха Кучета, Котки, Зайци и Дребни Животни, Кутия за Вечна Памет за Праха, Ур?
  • New

RAHYMA Weiping - Порцеланови Урна за Праха Домашни Любимци Ръчно изработени Керамична Урна за Праха Кучета, Котки, Зайци

BGN 54.33

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

* Погребална урна Малка гробница от керамика, използвана за кучета или котки с тегло 55 килограма (24,9 кг) или по-малко преди кремацией. * Те заслужават луксозен, красив и сигурно "в Къщи", мястото на окончателното почивка, за най-добрия си приятел. * Дайте своя възлюбен качествена урна, когато вие губите своя домашен любимец, имате нужда от висококачествена и ковчег, за да го спаси от пръстта и да даде знак на любовта, която вие споделяте Тези красиви урна за кремация са ръчно изработени и осигуряват останките на вашия домашен любимец отлично качество, което заслужават. * Красиво разширен, ще се превърне в чудесен подарък за някой особен човек, който наскоро е загубил любимата си куче. * В тези много трудни времена можете да знаете със сигурност, че тези прекрасни керамични емайл ще бъдат идеални и да издържат на изпитанието на времето, Урни за кремация олицетворяват вашата вечна любов, силна и трайна, Всеки път, когато видите това, ще се гордеем с приетите от вас решения.Материал и ОсобенносТи1 Нашите кошчета за домашни любимци са изработени от висококачествена керамика, погребални урни са ръчно изработени, е класически, но специален дизайн, фина работа, предлагат елегантно място за почивка за вашия любим човек.2.Размер : 7,0 鈥欌€ ?× 7,0 鈥欌€ ?18 см х 18 см (с тегло по-малко от 55 £ / 24,9 кг).Бележки : Цветът на реални стоки може да се различават малко от онлайн изображения се дължи на различни компютърни екрани.Размер измери на ръка, има малка грешка ръчно, но това не се отразява на използването.