Holibanna 2 бр. Плетени Кошница от Ратан, Кутии за Сватбени Подаръци, Сватбени Декорации за Маси, Тави за Тезгяха, Плетени Кошници За Съхранение, Декорация на Сватбена Ма?
  • New

Holibanna 2 бр. Плетени Кошница от Ратан, Кутии за Сватбени Подаръци, Сватбени Декорации за Маси, Тави за Тезгяха, Плетени

BGN 4.47

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пластмасов ратан.МИНИ-КОНТЕЙНЕРИ за ХРАНА - идеални за съхранение на ключове, бонбони, детски играчки и някои други малки предмети.ТАВА с МОРСКИ БИЛКИ - специално разработена за момичета цвете, за да го използвате за сватбеното парти.УКРАСА на СВАТБЕНА МАСА - Кошница за багаж от ратан, Сплетен Поднос за хранене, Сплетен Титуляр за съхранение на плодове и зеленчуци, Кошница за съхранение.ПОДАРЪК КУТИЯ за БУЛКАТА - Отлично качество на изработка, с малки детайли, което го прави атрактивен и декоративни.ТАВА за БАНЯ - подходящ за съхранение на ключове, бонбони, детски играчки и някои други малки предмети.Списък на опаковки 2 x кошници Характеристики -Размер : 13,00 X13,00 X18,00 см / 5,11 X5,11 X7,07 в малка корзинке за бонбони. -Материал : Pvc ратан; Настолна кошница за багаж - Тънка работа, гладка и мека, приятно усещане в ръката, безопасни за използване мини-плетени кошници за пикник. - Богат на функции, поставен в много от стаите в къщата за организиране на различни видове предмети, кошница за багаж от ратан. - Изработен от пластмаса, ратан, безопасен, полезен е за здравето и е трайна.Може да бъде за срок от Малък Корзинкой. - Отлично качество на изработка, с малки детайли, прави я привлекателна и декоративни корзинкой за цветя. - Подходящ за съхранение на ключове, бонбони, детски играчки и някои други малки предмети оплетка саксии.Описание Товарапривлекательные кутии за сватба Тази цвете кошница е много подходящ за украса дъщери или по-млади роднини, приятели, много е подходяща за вас или предстоящи сватби вашите приятели.контейнер за зеленчуци ще Създаде романтична атмосфера : Сватбена кошница за момичета-цветочниц ще създаде романтична атмосфера, която търсех.