6 бр. Силиконови Превръзка за Очи Против Бръчки, Помощ За Изглаждане на Бръчките Около Очите, Домакински Козметична Тампон за Изглаждане на Бръчки по Кожата Около О?
  • New

6 бр. Силиконови Превръзка за Очи Против Бръчки, Помощ За Изглаждане на Бръчките Около Очите, Домакински Козметична Тампон

BGN 2.33

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Работят им магия от изглажда бръчки : По време на сън тази превръзка за очи против бръчки е много удобен за носене.Когато се събудите, установите, че кожата ви е станала по-лъскава.Ефективно премахва устойчивите излишък на фини линии и бръчки, тен и укрепва здравето на кожата.Висококачествен силикагел : Превръзка за очи против бръчки е направена от висококачествен силикагел, който е безопасен и нетоксичен, безвреден за кожата и може да се използва с увереност.Лек, малък размер, лесно да се съхранява и транспортира, са много подходящи за семейна употреба и пътувания.Многофункционален : Този прозрачен пластир от бръчки и помага за изглаждане и намаляване на фините линии, едновременно подобряване на обвисание на кожата и повишаване на нейната еластичност.Може значително да намали появата на фини линии и бръчки, които могат да бъдат причинени от процеса на стареене, слънчеви изгаряния и повтарящи се упражнения за лице.Повторно използване на : Силикон превръзка за очи действа извънредно през нощта, помага за поддържането на вашият анти-стареене режим.Моющийся, за многократна употреба дизайн, лесно почистване, е трайна.Представете 6 маски за очи, в зависимост от вашите нужди в замяна.Лесна употреба : Тези лепенки за лице против бръчки ефективно успокоява и стяга кожата.Лесен за използване, просто залепете силиконовата тампон върху кожата на очите или лицето.Помага да се предотврати появата на бръчки и да затегне кожата в бъдеще.Функция : 1. Помага за изглаждане и намаляване на фините линии или на бръчките, като едновременно с подобряване на отпуснатост на кожата и повишаване на нейната еластичност.2. Изработен от висококачествен силикагел, е безопасен и нетоксичен, безвреден за кожата, можете да го използвате с доверие.3. Ефективно успокоява кожата, прави я еластична.Лесен за използване, просто залепете силиконовата тампон върху кожата около очите или лицето.4. Моющийся, за многократна употреба дизайн, лесно почистване, е трайна. на разположение за употреба 6шт чалми за окото, отговарящи на вашите нужди в замяна. 5. Лек и малък по размер, лесно да се съхранява и да носи със себе си, идеален за използване у дома и при пътуване.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Превръзка на очите срещу морщинматериал : силикон Цвят : Цвят на кожата Брой : 6 бр. Осъществяване списък : 6 х Превръзка на очите против бръчки.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Anti-Wrinkle Eye Patch
Material:
Silicone
Color:
Skin Color
Quantity:
6pcs
Package List:
6 x Anti-Wrinkle Eye Patch :