Маска за езда от мухи с Ушите си, Разтеглив Маски за коне Контролирано Размер на Окото За защита от Мухи, Обхващащи Лицето, Очите, Защита от uv лъчи, Мигачи За конна Ез?
  • New

Маска за езда от мухи с Ушите си, Разтеглив Маски за коне Контролирано Размер на Окото За защита от Мухи, Обхващащи Лицето,

BGN 2.00

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【ЗАЩИТЕН ефект】 Тази маска за езда може да предпази главата на коня от надраскване, удари, ухапвания и други външни въздействия.Осигурява защита от ултравиолетови лъчи и сенки за защита на очите от светлина и контрол на агресивно поведение на коня. 【Висококачествени материали】 Ние използваме комбинация от мрежа и высокоэластичной тъкани от ликра.Мрежест материал не загораживает линия на видимост и предпазва очите.Тъкани от мека ликра и без миризма, осигурява приятна за кожата защита и е подходящ за дълго носене. 【Многоступенчатое използването на】 Нашата плат с висока еластичност, не е деформиран, по-добре опъната, идеален за конски муцуни, подредена в чорап, подходящи за коне, всички размери, повече не е нужно да се притеснявате за растежа на коне. 【ДЕКОРАТИВНА СТОЙНОСТ】Това е много красиво украшение, което придава на коня уникален темперамент и в същото време я предпазва, като вас и коня специални.Това е и най-добрият подарък за приятел-коня!. 【ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО】 Ние се фокусираме върху добри продукти за коне и ви осигуряваме висококачествено обслужване.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.