Тъканта подвесная чанта SXNBH, Подвесная чанта за съхранение, подвесная чанта за съхранение на дреболии (Цвят: E, размер: 20 * 55 см)
  • New

Тъканта подвесная чанта SXNBH, Подвесная чанта за съхранение, подвесная чанта за съхранение на дреболии (Цвят: E, размер:

BGN 1.67

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1. Сгъваема, преносима и моющийся. 2. Изработен от памучен плат, издръжлив. 3. Може да се използва за съхраняване на хартиени кърпички, чорапи и т.н. 4. Това е и хубавото украшение на дома. 5. Подходящ за настаняване на зад вратата на гардероба и т.н., Описание : 1. Сгъваема, преносима и моющийся.2. Изработен от памучен плат, издръжлив.3. Може да се използва за съхраняване на хартиени кърпички, чорапи и т.н. 4. Това е и хубавото украшение на дома.5. Подходящ за настаняване на зад вратата на гардероба и т.н. Параметри : Материал : памук Цвят : както е показано Размер : 20*55 см Функции : Подвесная дизайн, здрава Опаковка в комплект : чанта за съхранение * 1 (не включва демонстрационни изображения на други аксесоари за снимките.) Бележки : Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Поради различните екрани на компютри и на дисплея реалните цветове могат да се различават леко от изображения.Благодарим ви за разбирането!.

Material:
Cotton
Color :as shown:
Size:
20*55cm
Features:
Suspended design, durable
Package Included:
Storage bag*1:
(Excludes other accessory demos in pictures.):
notes:
Please allow 1-3 cm error due to manual measurement.:
Due to different computer screens and display , actual colors may differ slightly from the pictures.:
Thanks for your understanding! :