Zerodeko Подвесная Чанта За съхранение, Мрежи, Органайзер, Детски Органайзер За съхранение, Прозрачни Чанти За Съхранение, Стъкла Чанта За съхранение, Органайзер, Окач?
  • New

Zerodeko Подвесная Чанта За съхранение, Мрежи, Органайзер, Детски Органайзер За съхранение, Прозрачни Чанти За Съхранение,

BGN 0.33

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Окачен титуляр за списания : ще позволи точно да се знае кои предмети поставени на всеки слой, вместо да извадят от всичко!.Схема подвесного джоба за съхранение на : чанти за съхранение на над вратата Чанта за задната част на гардероба Чанта за съхранение на задната врата може да се съхранява много неща, като например играчки, дрехи, чорапи, джаджи.Вратата висящ органайзер за склада : В една торбичка за съхранение може да се съхранява в кутията с лекарства, очила, чанти, чорапи и други малки предмети.Подвесная рафт за обувки : чанти за килера в задната част на врата Организаторите за съхранение, снабдени с множество джобове, които ви позволяват да събирате различни неща.Чанта за съхранение на задната врата е изработена от безопасни и издръжливи материали и не ще бъде лесно повредена.Монтиране на стена за съхранение : Органайзер за склада над вратата, многослоен органайзер за съхранение, преносими чанти за монтиране на стена за спалня, детска, килер, кабинет, хотел. организация.Пратката включва 1 x чанта през вратата Характеристики-Липса на избледняване, устойчивост на разкъсване, калъф за съхранение на задната врата може да се мотае навсякъде, където трябва, че е много удобен за съхранение в състояние на неопределеност. - Организаторите за съхранение са с множество джобове, които ви позволяват да събирате различни неща в подвесном карманном органайзер. - Тази подвесную чанта за съхранение може да се окачи в спалнята, банята, кухнята, офиса и на други места, над вратата на покет организатора. -Материал : нетъкан текстил, PVC висящ органайзер за баня-Размер : 133,00 X33,00 X15,00 см / 52,27 X12,97 X5 оттичане органайзер за тапети. -Цвят : черен органайзер за врати на гардероба - Калъф за съхранение на задната част на врата е изработена от безопасни и издръжливи материали и не ще бъде лесно е повреден висящ джоб бележник за съхранение. - Чанта за съхранение на задната страна на вратата може да се съхранява много неща, като например играчки, дрехи, чорапи, приспособления и т.н., Държач за обувки на задната страна на вратата.Информация за стоки, Организиране на помещения за естетична спалня Този продукт се различава от другите чанти за съхранение, изработен от висококачествен материал, подвесная чанта за съхранение, подходящи за окачване на стена, врата, гардероб, кука, може да бъде поставен у дома или в магазина. красив дизайн притежателя за списания над вратата ще осигури на неговата популярност и практичност.