Комплект Pawtitas Value Пакет Set | Голяма Светоотражающая Шлейка за Кучета + Голям Отразяваща Нашийник за Кучета + Голям Отразяваща Каишка За Кучета, Розов Комплект Камуфл?
  • New

Комплект Pawtitas Value Пакет Set | Голяма Светоотражающая Шлейка за Кучета + Голям Отразяваща Нашийник за Кучета + Голям

BGN 1.67

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Шлейка за по-големи кучета : обиколката на гърдите от 24 до 33 см с регулируема конструкция за комфорт на вашия домашен любимец. Подходящ за всеки етап от живота си и е отличен избор за големи кучета, като голдън ретривър, лабрадор, немска овчарка, хъски, американски питбул и други.Голям нашийник за кучета : дължина-размер врата 16-26 инча регулируем дизайн на яката за комфорт на вашия домашен любимец. подходящ за всеки етап от живота си и е отличен избор за куче със среден размер, като голдън ретривър, лабрадор, немска овчарка, хъски, американски питбул и други.Каишка среден/голям размер : Идеален за кучета със средни размери, както и за кучета от големи породи, като collie, овчарка, хъски, боксер, басет куче, гранична коли, булдог, chow chow, далматинци, доберман, немска овчарка, ротвайлер, лабрадор ретривър, голдън ретривър, афганистанска гонче. Ширина на каишка е 1 инч или 2,5 виж СВЕТЛООТРАЗИТЕЛНИ СВОЙСТВА на КАИШКА : Светоотражающая ивица Pawtitas step in harness е предназначен за размисъл околната светлина в условия на екстремно ниска осветеност, като се осигурява максимална видимост, когато вашето кученце трябва да е най.Трайност и здравина : За увеличаване на здравината на изделия от скъсване на кучешката каишка е изработена от едно парче найлон rip-stop.Продуктът се сгъва и се засилва за здравина и издръжливост.Това, което прави продуктът е отличен избор за всеки домашен любимец, щенячьей кучета или кучета в напреднала възраст.Шлейка за по-ГОЛЕМИ КУЧЕТА : обиколката на гърдите от 24 до 33 см с регулируема конструкция за комфорт на вашия домашен любимец. Подходящ за всеки етап от живота си и е отличен избор за големи кучета, като голдън ретривър, лабрадор, немска овчарка, хъски, американски питбул и други.Шлейка за по-ГОЛЕМИ КУЧЕТА : обиколката на гърдите от 24 до 33 см с регулируема конструкция за комфорт на вашия домашен любимец. Подходящ за всеки етап от живота си и е отличен избор за големи кучета, като голдън ретривър, лабрадор, немска овчарка, хъски, американски питбул и други.