Контактни точки DOGTRA 1 и взаимозаменяеми каишка с висока степен на гъвкавост 3/4 (неоново жълто)
  • New

Контактни точки DOGTRA 1 и взаимозаменяеми каишка с висока степен на гъвкавост 3/4 (неоново жълто)

BGN 32.27

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Комплект от 1 чифт контактни точки Dogtra Stel от неръждаема стомана с дебелина 1 сантиметър.Подходящ за всички модели Dogtra с женски контактни точки, с изключение на YS200 и 150 NCP. Идеален взаимозаменяеми каишка за повечето електронни греди, греди, без да лае или греди за проследяване с помощта на 1-инчов каишка.Удобно D-образен пръстен на пряжке.
Дебел найлон с антиоксидантна полиуретанова боя с покритие различна здравина, като същевременно е достатъчно гъвкава, за да отговаря на вашия имейл яка или яка GPS.Контактни точки DOGTRA 1" в комплект с 1 "на сменяемите каишка Спарки Пет Co High Flex Замяна контактна точка за модели Dogtra се Предлага с дължина 1 сантиметър.Продава се под формата на апарата .Подходящ за всички модели Dogtra с женски контактни точки, с изключение на YS200 и 150 NCP. Взаимозаменяеми каишка за електронни яка, яка, Mira или GPS-яка, Идеален взаимозаменяеми каишка за повечето електронни греди, греди, без да лае или греди за проследяване с каишка с дължина 3/4 инча.Удобно D-образен пръстен на пряжке.
Дебел найлон с антиоксидантна полиуретанова боя с покритие различна здравина, като същевременно е достатъчно гъвкава, за да отговаря на вашия имейл яка или яка GPS.Както каишка запазва своята гъвкавост дори и в студено време. 30 габарит дупки са разположени на достатъчно разстояние един от друг, дават идеална за кацане. Ширина на каишка е 3/4 инча и дължина от единия край на найлон до край е на около 28 инча (включително ключалката).Уникален материал, каишка за ръка, може да се отреже до желаната дължина - не е нужно да се притеснявате за това, че си яка распустится или ще е корумпиран.Двата края и всички отвори термозакреплены за да им трайни завършен вид. гладки 3 плоски нитове придават продукт здравина и издръжливост, но не зацепляются.Каишка не изисква поддръжка, лесни за почистване (просто избършете с влажна кърпа).С гордост произведено в САЩ.Характеристики на Удобно D-образен пръстен на пряжке с антиоксидантна полиуретанова боя с покритие, издръжлив, с висока степен на гъвкавост, плътно разположени отвора осигуряват добра кацане с ширина 3-4 инча и дължина 28 инча (включително ключалката) Термосвариваемые краищата и дупки, 3 гладки плоски нитове настоящата никел профили Извити роликовая обтегач не изисква поддръжка, Изберете черно, червено, синьо, неоново розов, неоново оранжево, неоново жълт, неоново зелено, тъмно лилаво, Направени в САЩ Каишка производител : Спарки Пет Co.