Куки за кърпи Cabilock, Куки за кърпи за ръце, 2 бр, Закачалки за дома, годината на Реколтата, Сладки, за да се измъкне, Черни, Стенни, за Баня, Спални, Домакински Желязната ?
  • New

Куки за кърпи Cabilock, Куки за кърпи за ръце, 2 бр, Закачалки за дома, годината на Реколтата, Сладки, за да се измъкне,

BGN 11.52

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Кука за врата закачалки : лесно се инсталира, той не оставя и следа, по-хуманен.Държач за ключове от ковано желязо : подходящ за дома, кухни, бани, спални и така нататък.Желязна стенни закачалка за куки : в нея можете да съхранявате множество неща, като дрехи, шапка, ключодържатели ключодържател, чадър или нещо друго.Кука за палтото : Прекрасен модел под формата на котка, модерен, добра украса за вашия дом.Желязна стенни закачалка : е Изработена от материал, трайно и безопасно.Кука за врата закачалки : лесно се инсталира, той не оставя и следа, по-хуманен.Държач за ключове от ковано желязо : подходящ за дома, кухни, бани, спални и така нататък.Желязна стенни закачалка за куки : в нея можете да съхранявате множество неща, като дрехи, шапка, ключодържатели ключодържател, чадър или нещо друго.Кука за палтото : Прекрасен модел под формата на котка, модерен, добра украса за вашия дом.Желязна стенни закачалка : е Изработена от материал, трайно и безопасно.Пратката включва 2 х кука 2 х пирони Характеристики -Размер : около 30x15x3 виж /11,8x5,9x1,2 инча Организация закачалки за дрехи. - В него могат да се съхраняват различни неща, като дрехи, шапка, ключодържатели ключодържател, чадър или друга друга врата кука за дрехи, закачалки. - Изработени от материал, трайно и безопасно монтиране на стена стелажи. -Подходящ за дома, кухни, бани, спални и така нататък, метални стенни куки за кърпи. - Материал : Желязо закачалка за котки. - Цвят : Черен Монтиране на куката. - Лесно инсталиране, не оставя следи, по-хуманен желязната кука. - Прекрасен котешки модел, модерен, добра украса за вашия дом, изкован кука за ключове.Информация за стоки, Монтиране на куката на Тези куки са подходящи за всякакъв вид закачалки, направени от материал, безопасни и трайни, предназначен за дълъг период на използване.Метални стенни куки за кърпи с прекрасна фигура на котка, модерен, добра украса за вашия дом.Закачалка за котки В нея могат да се съхраняват различни неща, като дрехи, шапка, ключодържатели ключодържател, чадър и др.