Куки за Кърпи YARNOW Метални Скоби За Рафтове, Стенни Закачалка Метална Кука за палто Дизайн във формата На Рози Декоративни Куката за Кърпи, Шапки, Дрехи (Бели и 5 куки)
  • New

Куки за Кърпи YARNOW Метални Скоби За Рафтове, Стенни Закачалка Метална Кука за палто Дизайн във формата На Рози Декоративни

BGN 34.51

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

- Iron декоративен стенен монтаж кука, устойчив на абразия, vi, Можете да го използвате с доверие. - Закачалка над вратата е специално разработена за домашно съхранение и организация, спестяване на пространство и бързо намиране на нещата. - Куката над вратата здрав и се използва като кука за дрехи, куката за шапки, кука за ключове, куката за чанти и т.н. Това е много полезно. - Стенен куки няма да навредят на вашите дрехи или други неща.Той украсява всяко пространство уникалния естетически дизайн. - Кука за дрехи под формата на лозя и рози ще даде на вашия дом или офис повече чар и красота. - Iron декоративен стенен монтаж кука, устойчив на абразия, vi, Можете да го използвате с доверие. - Закачалка над вратата е специално разработена за домашно съхранение и организация, спестяване на пространство и бързо намиране на нещата. - Куката над вратата здрав и се използва като кука за дрехи, куката за шапки, кука за ключове, куката за чанти и т.н. Това е много полезно. - Стенен куки няма да навредят на вашите дрехи или други неща.Той украсява всяко пространство уникалния естетически дизайн. - Кука за дрехи под формата на лозя и рози ще даде на вашия дом или офис повече чар и красота.Описание - Iron декоративен стенен монтаж кука, устойчив на абразия, vi, Можете да го използвате с доверие.- Кука за дрехи под формата на лозя и рози ще даде на вашия дом или офис повече чар и красота.- Куката над вратата здрав и се използва като кука за дрехи, куката за шапки, кука за ключове, куката за чанти и т.н. Това е много полезно.- Стенен куки няма да навредят на вашите дрехи или други неща.Той украсява всяко пространство уникалния естетически дизайн.- Закачалка над вратата е специално разработена за домашно съхранение и организация, което позволява да се пести място и бързо намиране на желаните неща.Характеристики - Цвят : Бял.- Материал : Желязо.-Размер : 48 X18 X4, 5 см. на Помещение и включва 1 х кука за дрехи.