Abaodam 1 БР. Кука за дрехи с букви, Метални s-Образни Куки, на Куката за Кърпи за ръце, Стенни Куки, Декоративни Стенни Куки Над Вратата, Куки, Закачалка за Шапки, Стенни З?
  • New

Abaodam 1 БР. Кука за дрехи с букви, Метални s-Образни Куки, на Куката за Кърпи за ръце, Стенни Куки, Декоративни Стенни

BGN 0.33

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

МОНТИРАНЕ на куката за КЪРПИ - Благодарение на обширния си дизайн и широк набор от приложения, това е страхотна закачалка за по-добра организация на дрехи и други неща./15,72 X4,72 X1,18 инча куки за дрехи в коридора.Монтиране на куката за антре - Материал премиум-клас : Куки за дрехи, изработени от сплав с, а винт е изработен от желязо, твърди и трайни материали, който не се поддава на корозия и ерозия.При обикновена инсталиране на тази кука ще ви помогне бързо подреждане на вашите елементарно.МОНТИРАНЕ на куката за КЪРПИ - Благодарение на обширния си дизайн и широк набор от приложения, това е страхотна закачалка за по-добра организация на дрехи и други неща. - Много здрав и стабилен, инсталацията е много проста, удобен стик плат за дрехи на стената.Информация за стоки, Метални врати куки Cast са Предназначени за по-добра организация, определяне и съхранение на дрехи и дреболии.Можете да инсталирате на стената, шкаф, рафт, гардероба и т. фини куки за халати Тази желязна закачалка за куки е проста, но същевременно трайни.Монтиране на куката LOVE - много здрав и стабилен, инсталацията е проста, ви е удобно да висят дрехи.