SuperDuo 2 опаковки, Стенни Тъканта, Чанта За съхранение, Голям Джоб и Органайзер за шкафа за дрехи, Кошница Над Вратата, спално Бельо, Памучни Висящи Рафтове, Домашна Ку?
  • New

SuperDuo 2 опаковки, Стенни Тъканта, Чанта За съхранение, Голям Джоб и Органайзер за шкафа за дрехи, Кошница Над Вратата,

BGN 6.93

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Посочената цена е], Можете да получите 2 висящи непромокаеми чанта за съхранение с куки, размерът на които е 9,0 х 3,9 х 15.7 инча (23 х 10 х 40 см).Окачен чанта за съхранение е направена от платно и желязо.Това е безопасно, стабилно, постоянно.Лесен и модерен, нека вашият дом ще бъде по-чист.също така може да се сгъва, когато не се използва.Водоустойчив : Той е твърд и добре държи формата, когато виси на стената.Вътрешната част на нашите чанти за съхранение на водоустойчив покритие, водоустойчив и влага, прави вашата чанта за съхранение на по-здрава. [Многофункционална] Битови чанта за съхранение - добра кутия за съхранение на книги, списания, документи, вестници, играчки, козметика, зеленчуци, плодове, закуски и т.н. [Миещи се и многократна употреба] Нашите кошници за съхранение на въже са подходящи както за ръчно, така и машинно пране, ако те са поставени в опаковка, за дрехи или калъфка, те са лесни за почистване.Все още притеснен, че няма възможност за съхранение на книги, шише за вода, закуски и телефона си, когато през цялото време лежиш в леглото, на една ръка разстояние? : Подвесная чанта за съхранение да реши вашите проблеми : Функции : тя може да се мотае навсякъде, например в спалнята, за кабинета, банята, кухнята, офиса и т.н.; Не загромождайте си шкафче и винаги имайте необходимите предмети под ръка. ; Могат да се поставят книги, мобилни телефони, закуски и други ежедневни аксесоари. ; Спестяване на пространство благодарение на големия си капацитет, высококачественному материала, устойчивост и износоустойчивостта. ; Лесен за инсталиране, с помощта на куката за окачване, спестявайки място. И вие може прекрасно да се организира много свои неща.В него можете да сложите колие, ; заколку за коса, часовници, ключ от гривна, телефон, обувки и други предмети. ; Осъществяване включва : 2 × подвесная чанта за съхранение; 2 × кука (други в комплекта не са включени);.