Раница-чанта за памперси Migtech, голяма раница за памперси за момче, детски чанта за памперси за момичета, многофункционална раница за майки и татковци, детски чанти, ?
  • New

Раница-чанта за памперси Migtech, голяма раница за памперси за момче, детски чанта за памперси за момичета, многофункционална

BGN 15.94

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Идеален подарък : цветовата гама на унисекс, предназначени както за момиченца, така и за момчета, идеален подарък за регистрация на новородено в душата!. 【Подходящи за много случаи】 Чанти за памперси за малки момичета са пълни износостойким материал и мека дишаща естествена гъба, за да се намали чувството на дискомфорт в раменете и гърба.Удобна горна дръжка и скоба за колички позволяват да използвате чантата на мама bag като раница, чанта-тоут или цаката на количка. Раница-чанта за памперси с множество джобове-органайзерами. 1 Джоб за мама.Чанта за памперси за малки момчета, отгоре светло сив, спускане тъмно сиво, за да представи специален преглед на модата. 3 изолиран джоб за бебешки бутилки (подходящи за 5,8 инча).Отзад има багажното колан, който може лесно да се прехвърли през всяка дръжка на ръчния багаж, осигуряване на свободно движение без помощта на ръцете. 【Чанти за съхранение на пелените】 раница-чанта за памперси 12,5 "x8"x17,5", 2 големи отделения с цип и 14 малки джобове, всеки е научно разработен индивидуален джоб ще ви помогне да съдържа нещата в ред.Практичен и елегантен раница-чанта за памперси. 【Нашата гаранция за обслужване на】 Чанти за памперси за момчето ще се проведат на строг контрол на качеството преди изпращане. 2 колана за детски колички.Тези чанти за памперси за малки момичета ще стане много практичен и хубав подарък за пътуване с вашите момчета и момичета, татко радвам се появи в обществото с чанта за памперси за едно малко момиченце, да бъдеш в услуга на папата. 【Чанти за съхранение на пелените】 раница-чанта за памперси 12,5 "x8"x17,5", 2 големи отделения с цип и 14 малки джобове, всеки е научно разработен индивидуален джоб ще ви помогне да съдържа нещата в ред.Отзад има багажното колан, който може лесно да се прехвърли през всяка дръжка на ръчния багаж, осигуряване на свободно движение без помощта на ръцете.Чанти за памперси, 2 странични джоба за чаши с вода, мокри кърпички. 2 организатор за памперси. 【Материал-високо качество】 Лека и устойчива чанта за бебешки пелени стилен и практичен, изработен от водоустойчив плат Оксфорд с кожени съемниками на фин лигавицата, която лесно почистване и никога не избледняват и не се колебае.Лесен и удобен за ползване : раница за памперси много лек; той не ще бъде твърде тежък дори при пълна опаковка. 【Една чудесна идея за подарък】 Нашата голяма раница-чанта за памперси в неутрални цветове в пола стил и съвременен стил унисекс, предназначени както за момиченца, така и за момчета.Също така е идеален подарък за душата на рецепцията на новороденото!.