ABOOFAN 3 бр., Ново Осмоъгълна украса за дома, на открито * Не на върха на дърво, Червена Блестяща Звезда, Блестяща звезда D, Сладък Коледен Син Селска къща, на върха на дър?
  • New

ABOOFAN 3 бр., Ново Осмоъгълна украса за дома, на открито * Не на върха на дърво, Червена Блестяща Звезда, Блестяща звезда

BGN 39.09

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Коледа topper Желязо Star : Нашите звезди коледни топперы за Коледа, рожден ден, Ден на благодарността, къща, парти, офис, магазин, хотел, хол, детска градина, играчка за домашни любимци, други по-големи бижута за активен отдих, за да се вдигне настроението ви.Сребърен topper за елхи : Изработен е от висококачествен железен материал за употреба.Коледа коледа звезда : Лесен за инсталация, се монтира директно на върха на коледната елха.Декорация от коледни звезди : Повечето коледни елхи.Пружинен група може лесно да се инсталира на върха на коледната елха.Блестящ topper за елхи : направете Коледа незабравима и пълна с забавление.празнични украси за коледната елха.Пратката включва 3 x декор за коледно Особености - Коледна звезда е предназначена главно за това, да го поставите на коледна елха и на върха на коледната желязното дърво. - Сверкающая звезда позволява да украсят topper за коледната елха, за да създадете празнична атмосфера и да направи вашият дом по-красив малка звезда в цилиндър за коледната елха. - Направете Коледа незабравима и пълна с забавление със звездата на коледната елха. - Той също може да се използва широко в магазини, офиси, хотели и ресторанти, барове и всяко друго място, което искате да декорирате звездички за коледната елха. - Материал : Желязо украса централната част на коледната звезда. - Произведен от висококачествен железен материал за трайно и удобно за украса на коледната елха във формата на звезда.Информация за стоки, Коледа topper желязо star искате да намерите някаква украса, за да украсят коледната елха?Не ви ли се струва, че на дървото не е достатъчно никакви други украшения, за да я направи по-уникална и разлика?Topper за коледната елха е предназначен за украса на коледната елха.Блестящ topper за коледно Изберете един и укрась сега!.