Калъф За контактни лещи, Кутия За съхранение на Лещи, Набор от Чанти за Контактни лещи, Контейнер за съхранение с Огледален Пинсети, Инструмент за премахване на Пръ?
  • New

Калъф За контактни лещи, Кутия За съхранение на Лещи, Набор от Чанти за Контактни лещи, Контейнер за съхранение с Огледален

BGN 3.40

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Комплект за контактни лещи : Дизайн на силиконовата нещастници основно се използва за определяне на контактни лещи, за да се запази лещи.Комплект за контактни лещи : Дизайн на силиконовата нещастници основно се използва за определяне на контактни лещи, за да се запази лещи. Лесно откриване кутия и има добър ефект запечатване.Осъществяване списък : 1 x Кутия за контактни лещи, 1 х притежателя на обектива, 1 х пинсети, 1 х прът-апликатор. калъф за контактни лещи прозрачен, средства за почистване на контактни лещи е силна и трайна.Портативен дизайн : Висококачествен калъф има добър удар, водонепроницаемостью и ефективно защитава аксесоари. Прозрачен огледален дизайн : лесен за носене и стреля контактни лещи по всяко време и на всяко място.Аксесоари : Нескользящий силикон на капака на мека пинсета, който е устойчив и не е лесно отвалиться.Аксесоари : Нескользящий силикон на капака на мека пинсета, който е устойчив и не е лесно отвалиться.Осъществяване списък : 1 x Кутия за контактни лещи, 1 х притежателя на обектива, 1 х пинсети, 1 х прът-апликатор.устройство за почистване на контактни лещи е малък, лек, преносим пътен калъф за контактни лещи, предназначени за пътуване и отдих. Нескользящий силикон на капака на мека пинсета, който е устойчив и не е лесно отвалить. различни цветове : синьо, зелено, розово, черно до 1 опаковка, изберете седалките различни цветове, за да се разграничат различни контактни лещи. средство за почистване на контактни лещи, комбинирана с печата slicone на капака, не допускающим изтичане на вода. различни цветове : синьо, зелено, розово, черно до 1 опаковка, изберете седалките различни цветове, за да се разграничат различни контактни лещи. средство за почистване на контактни лещи, комбинирана с печата slicone на капака, не допускающим изтичане на вода.Калъф за контактни лещи идеален за използване по време на пътуване или за активна почивка, може да се използва многократно, за поддържане на контактни лещи чисти.Портативен дизайн : Висококачествен калъф има добър удар, водонепроницаемостью и ефективно защитава аксесоари.Набор от преносими покривала за безопасно съхранение предотвратяват всякакви течове или разливи, като поддържа лещите влажни и прозрачни.Параметри : Тип на продукта : Кутия за контактни лещи Материал : ABS Функция : да се Съхранява на контактни лещи е Предпоставка списък : 1 x Кутия за контактни лещи 1 x Притежателя на обектива 1 х пинсети 1 x прът-апликатор.Калъф за контактни лещи идеален за използване по време на пътуване или за активна почивка, може да се използва многократно, за поддържане на контактни лещи чисти.

Item Type:
Contact Lens Box
Material:
ABS
Function:
Store contact lenses
Package List:
1 x Contact Lens Box :
1 x Lens Holder :
1 x Tweezer :
1 x Applicator Rod :