Спортна бутилка за вода Ehor, 2 Капачки (Слама капак, капак с дръжка), Неръждаема стомана с Вакуумна изолация (32 унции, тъмно син)
  • New

Спортна бутилка за вода Ehor, 2 Капачки (Слама капак, капак с дръжка), Неръждаема стомана с Вакуумна изолация (32 унции,

BGN 1.00

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Вакуумна изолация】 Бутилка за вода от неръждаема стомана с двойна стена, изработени от висококачествена хранителна НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА марка 304, запазва напитка студено до 24 часа и горещо до 12 часа. 【На разположение 2 капачки】ДРЪЖКА И слама на КУТИЯТА : шише за вода предлага се с 2 капаци; иновативна запечатани дръжка и сламена шапка, подобрено за по-добра гладкост.И двата варианта ви позволяват лесно да ГИ ИЗПОЛЗВАТ с ЕДНА РЪКА. 【Материал премиум-клас】Бутилка за вода изработени от 100% действително нетоксичен пластмаса, не съдържат BPA, с иновациите на херметически затворени дръжка и сламена капак, който е подобрен за по-добра гладкост.И двата варианта ви позволяват лесно да ГИ ИЗПОЛЗВАТ с ЕДНА РЪКА. * 【Материал премиум-клас】Бутилка за вода изработени от 100% действително нетоксичен пластмаса, не съдържат BPA и здрава храна неръждаема стомана 304, защитаваща бутилка за вода от окисляване и прехвърляне на вкус. * 【Характеристики на продукта】 Бутилка за вода Ehor е предназначена да отговори на вашите ежедневни нужди на влага.Характеристики на бутилката за вода, я правят идеална за използване с една ръка, както и за инсталация в автомобилните поставки за чаши. * 【Че това ще ви даде】 Независимо от това, дори и да сте на велосипед, налага да пътуват ли децата си на училище в семейната кола или просто да се разходят в парка с най-добрия си приятел, спортна бутилка за вода Ehor ще ви помогне да се наситят.