N/A Китайската Emerald Кутия за Салфетки Хол Тенис на Домакински Многофункционална Кутия За Съхранение Кутия за Салфетки Помпена (Цвят: зелен, размер: 21 * 13 * 11 см)
  • New

N/A Китайската Emerald Кутия за Салфетки Хол Тенис на Домакински Многофункционална Кутия За Съхранение Кутия за Салфетки

BGN 354.43

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Керамично умения-гладко и не отрязва ръцете, мека украса за дома.Златно покритие на ръка, показваща качеството на живот и тънка работа.Износ на кутии за салфетки се различават мекота и изискан качество на изработка. дъното вграден, лесен за почистване.Артистична и практично. Керамично умения-гладко и не отрязва ръцете, домашно меко украса, позлатените ръчно, показващ качеството на живот и тънка работа. Износ на кутии за салфетки се различава мекота и финес на работа. Дъното е вграден, лесен за почистване. Артистичен и практичен Материал : керамика Цвят : зелен Размер : 21*13* 11 см Опаковка включва : 1 кутия за салфетки (други стоки в комплекта не са включени) Съвети : поради ръчно измерване са възможни малки отклонения.Поради разликите между различните монитори на изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.Моля, обърнете се към самия продукт.Начална Хартиена кутия за гостна, Хотелска кутия за салфетки, Модельная Кутия за съхранение на стаята, кутия за салфетки.