Двупосочен лепило за ивици, Аппликационные ивици и магически лепило за ивици, Набор от ивици за момичета-скаути и лепило за ивици за бойскаути, изсечен по размер на?
  • New

Двупосочен лепило за ивици, Аппликационные ивици и магически лепило за ивици, Набор от ивици за момичета-скаути и лепило

BGN 3.33

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

☘ Размер на изделия ☘ 8,8 "x 12" лепило за момичета-скаути, ще помогне на покрива щети и малки отвори на повърхността на облекло, панталони и т.н., както да удължи срока за подмяна на любимите си дрехи. ?ВАШИЯ СОБСТВЕН ДИЗАЙН? Помощ Freestyle Patch, изсечен по всяка форма или размер за бързо и лесно подаване на панталони, поли, завеси и домашен ремонт.Можете да създавате модели и да изрежете от тях фигури, които искате да поправите или да украсяват, за да направите вашата дрехи друга. ☘Предпазни МЕРКИ ☘ При използване на набор от пластира следете за това, да си и дрехите остават сухи. може да се пере в машина, гарантирано няма да бъде задължена.Лесно се отстранява, нетоксичен и безопасен. ?ИНСТРУКЦИИ? Лепило за закрепване на кръпки заедно се прилага към тъканите, липучкам, пластмассам, метал, дърво и кожа.Нанесете върху заплату която ви харесва фигура кръпки, кръгът на заплату дръжка, след това нарежете я повдигна едната страна, залепете открита част от лепило на фигура кръпки, повдигна останалата страна и залепете върху дрехите си. ?КАЧЕСТВЕНИ ПОСЛЕПРОДАЖНЫЕ УСЛУГИ? Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, чрез бърз отговор и высококачественному обслужване на клиенти, ние се стремим да предоставим на всеки клиент практично лепило за кръпки заедно.Пластир е прикрепен лепило, 100% нетоксичен и безопасен.Използвайте я не само за лепенки на подолах пердета и дрехи, но и за други домашни ремонти.Най-удобният начин за незабавно да прикачите ленти за униформа, одеялам, жилетам, курткам, рюкзакам и много други, не прошивая нито едно стихотворение.Може би самите вие сте изненадани да научите, че определени band-спин за кръпки заедно има много приложения, освен залепване на тъкан на тъкани.