eecoo 300 W Гнездо за лампа за Влечуги, Комплект за притежателите на топлинни лампи капацитет от 360 °, Поставка за основание лампи за отопление на местообитания с превкл?
  • New

eecoo 300 W Гнездо за лампа за Влечуги, Комплект за притежателите на топлинни лампи капацитет от 360 °, Поставка за основание

BGN 2.00

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Конструкция с възможност за завъртане на 360 градуса】 : Лампа reptile heat lamp има универсално въртене на 360 градуса във всички посоки, и главата на лампата може да се върти нагоре и надолу на 180 градуса.Лесно се конфигурира под всякакви ъгли и осветява местообитание за влечуги. 【Керамични изход E27 и метална външна повърхност】 : висока температура керамични изход може да работи с всяка крушка със стандартна перка E27.Здрава конструкция с метална външна повърхност е подходяща за ежедневна употреба. 【Лесно включване / изключване на】 : Независим превключвател в средата на тел подходящ за включване или изключване на подсветката, сигурно и спестява енергия.полезни съвети : преди изготвяне на осветителното тяло или електрическата крушка, моля да изключите източника на захранване да се избегне токов удар или изгаряне. 【Широко приложение】 : Поставка за топлинна лампа може да се използва с uvb, uva светлина, керамично топлинна емисии, флуоресцентна лампа uvb, спот лампа uva, дневен / нощен топлинна светлина за влечуги, брадат дракон, костенурки, костенурките и други дребни животни. 【Купи с увереност】 : Ако тази лампа не ви е помогнал или дори разочаровани вас, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем 100% задоволително решение.