Дизайнерски Тролей 4 мм, светло Златна Купа с Централен отвор, Пайети за Домашен интериор, Материали за Бродерия, Изработка, елегантни Рокли, Scrapbooking, Декорации на по?
  • New

Дизайнерски Тролей 4 мм, светло Златна Купа с Централен отвор, Пайети за Домашен интериор, Материали за Бродерия, Изработка,

BGN 2.67

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Размер - 4 мм. Материал : Пластмаса.Форма : кръгла.Пайетки - това са малки декоративни мъниста, които се използват за декориране на дрехи и различни други аксесоари.Пайети обикновено се състоят от пластмаса. за производството на тези пластмасови пайети се използват висококачествени полимерни листове.Те са гладки ръбове, и те прошиты с подходяща тапицерия.Пластмасови пайети обикновено пришиваются точно до повърхността на продукта, за тях е по-малко вероятно отвалиться.Някои пайети са граненую повърхност, което увеличава тяхната отразяваща способност.Пластмасови пайети предлагат в голямо разнообразие от цветове и форми, и те са приемливи за различни дизайнери.Пластмасови пайети украсяват дрехи, обувки и различни други аксесоари.Размер - 4 мм. Материал : Пластмаса.Форма : кръгла.Пайетки - това са малки декоративни мъниста, които се използват за декориране на дрехи и различни други аксесоари.Пайети обикновено се състоят от пластмаса. за производството на тези пластмасови пайети се използват висококачествени полимерни листове.Те са гладки ръбове, и те прошиты с подходяща тапицерия.Пластмасови пайети обикновено пришиваются точно до повърхността на продукта, за тях е по-малко вероятно отвалиться.Някои пайети са граненую повърхност, което увеличава тяхната отразяваща способност.Пластмасови пайети предлагат в голямо разнообразие от цветове и форми, и те са приемливи за различни дизайнери.Пластмасови пайети украсяват дрехи, обувки и различни други аксесоари.Размер - 4 mm. Пайетки - това са малки декоративни мъниста, които се използват за декориране на дрехи и различни други аксесоари.Пайети обикновено се състоят от пластмаса. за производството на тези пластмасови пайети се използват висококачествени полимерни листове.Те са гладки ръбове, и те прошиты с подходяща тапицерия.Пластмасови пайети обикновено пришиваются точно до повърхността на продукта, за тях е по-малко вероятно отвалиться.Някои пайети са граненую повърхност, което увеличава тяхната отразяваща способност.Пластмасови пайети предлагат в голямо разнообразие от цветове и форми, и те са приемливи за различни дизайнери.Пластмасови пайети украсяват дрехи, обувки и различни други аксесоари.