MXJSUA Комплекти за Диамант Живопис за Възрастни, Квадратни Комплекти За Диамант Рисуване с Пълна Дрелью 5D си САМ Комплекти за Диамант рисуване по Номера, Комплекти з?
  • New

MXJSUA Комплекти за Диамант Живопис за Възрастни, Квадратни Комплекти За Диамант Рисуване с Пълна Дрелью 5D си САМ Комплекти

BGN 1.33

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПЪЛНА ДЕТАЙЛИ - мъниста покриват цялата рисунка и придават повече блясък.Платно за живопис с маслени печат с висока разделителна способност има гладка текстура, самата фигура е лепкава фон, а защитно фолио запази фигура лепкава, така че да можете лесно да го довърша.1 x Платно с висока разделителна способност. Ако имате достатъчно време и търпение и да се радвате на сложен проект, това е изцяло за вас!.В магазина са представени картини с диаманти, комплекти картини с диаманти и други типичните ръчно изработени изделия.HD ПЛАТНО - Платно за живопис с маслени печат с висока разделителна способност има гладка текстура, самата фигура е лепкава фон, а защитно фолио запази фигура лепкава, така че да можете лесно да го завърши.Ние предлагаме допълнителни тренировки на 30%, всички комплекти за диамант боядисване, са проверени и се претеглят при изпращане от завода. 2 x Диамант дръжка.Ако не ви е достатъчно тренировки, моля, съобщете ни за това. 1 х тава за диаманти.MXJSUA - това е фирмен магазин, специализиран в продуктите са ръчно изработени. 1 х Голям восък.ДЪЛГОСРОЧНО ЗАПАЗВАНЕ - Водонепроницаемое платно и не выцветающие тренировки позволяват да се съхранява готов проект за повече от 20 години. 5 x дубликат чанта с цип. квадратни ДИАМАНТИ - диаманти имат квадратно дъно с 13 гранеными секции, така че те могат да улавя светлината и блясък.Достатъчно квадратни цветни диаманти.ПЪЛНА ДЕТАЙЛИ - мъниста покриват цялата рисунка и придават повече блясък. КВАДРАТНИ ДИАМАНТИ - Диаманти имат квадратно дъно с 13 гранеными секции, така че те могат да улавя светлината и блясък.Добавете повече забавление В живота - комплекти за рисуване с диаманти ръчно изработени 5d може да се развие практически умения на детето, да помогне да отвлече вниманието на възрастните хора от скука, обогатяване свободното време на младежите и да стане добро свързващо звено за семейството.