GCCSJ до 4 kw 6HP VFD Инвертор ac 220 В 8A Честотно-регулируеми автомобил с Монофазни в 3-Фазно Преобразувател за Регулиране на скоростта на въртене на двигателя на Шпиндела (1 ?
  • New

GCCSJ до 4 kw 6HP VFD Инвертор ac 220 В 8A Честотно-регулируеми автомобил с Монофазни в 3-Фазно Преобразувател за Регулиране

BGN 95.99

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【На сигурност и стабилност на】 Нашия инвертор vfd е оборудван с различни функции за защита за безопасност, като за защита от претоварване работен ток, защита от пренапрежения, защита от претоварване, защита от късо съединение, три линии на защита от боядисване.Бърза реакция на стартиране и спиране осигурява ефективна работа на този vfd. Забележка : Мощност на двигателя не може да надвишава мощност ЧРП два пъти.Етапи на работа и свързване на прости, а ръководство съдържа подробни инструкции, опростяване на използването на този vfd-с. 20 A, променлив ток 220 V. Моля, обърнете внимание, че мощността на двигателя не трябва да е повече от два пъти надвишава силата на този vfd!!.Три линии на защита от боядисване подобряват и удължават срока на експлоатация на тялото на самолета.Уведомяване на купувача: Този vfd не поддържа външни спирачни резистори, външни релета и външни панели, но той може да отговори на основните потребности, така че не се притеснявайте.