Моят любим колега ми Даде Този чаша за пътуване Mug Mug Tumbler.Ден на шефа, Жена-Шеф, Офис подаръци, Подаръци с благодарност се оттегли за шефовете-мениджъри, Мъже и Жени. (?
  • New

Моят любим колега ми Даде Този чаша за пътуване Mug Mug Tumbler.Ден на шефа, Жена-Шеф, Офис подаръци, Подаръци с благодарност

BGN 12.79

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ ПОДАРЪЦИ за ДЕНЯ на ШЕФА : Ден на шефа, Жена-шеф, офис подаръци, оставяйки благодарствени подаръци за пенсиониране за мъжете-жените-мениджъри босове. ★ СТОМАНА ПРЕМИУМ-клас и не съдържа BPA : Храни от неръждаема стомана премиум-клас 18/8, не е нужно да се притеснявате за това, че на чаша за вино е счупена.Кутията не съдържа BPA. ★ Характеристики на продукта : устойчив на абразия, устойчиви на корозия, преносими, трайни, за многократна употреба, небьющийся чаша за вино с двойни стени и капак.Идеални подаръци за Деня на благодарността, Коледа, рожден Ден и т.н. ★ СЪХРАНЯВА на ГОРЕЩО или студено : Дизайн вакуумна изолация с двойни стени.Нашият чаша за вино с изолация от неръждаема стомана може да остане топло за 3 часа на студено в продължение на 9 часа. ★ СЛУЧАИ на ЖИВОТА си : Чаша е подходяща за интериорни и екстериорни помещения.Идеален за да се наслаждавате на питие у дома, на плажа, на брега на езерото, в басейна, в офиса, на парти, в къмпинг, пешем туризма, на пикник, барбекю.Подаръци за шефа.