Veemoon 2 бр. Двустранен Чанта За съхранение на Бельо Висящ Органайзер Шкаф Подвесная Часова Чорапи Висящ Джоб-Органайзер За съхранение на Бельо, Чанти За съхранение н?
  • New

Veemoon 2 бр. Двустранен Чанта За съхранение на Бельо Висящ Органайзер Шкаф Подвесная Часова Чорапи Висящ Джоб-Органайзер

BGN 3.00

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Подвесная чанта за съхранение, подвесная чанта за гардероб, чанта за съхранение на дрехи, подвесная чанта за съхранение на чорапи : здрава и устойчива на надраскване, което спестява малко пространство за съхранение в гардероба.Подвесная чанта за гардероб : дишаща мрежа, не е лесно, лесно е да намерите това, което искате.Шкаф с висящи рафтове : лесно може да се пере в случай на необходимост за спестяване на труд и по-голямо удобство.Организаторите за дрехи и съхранение : Изработени от висококачествени и удобни материали от полиестерни влакна, трайно и безопасно.Чанта-органайзер за съхранение : Окачен дизайн за използване в гардероба в спалнята. премахване на праха от вашите вещи в килера.Пратката включва 2 х торбички за гардероба Характеристики - Цвят : сив, бежов спалня. - Размер : около 76,00 X40,00 X0,30 см /29,87 X15,72 X0,12 инча подвесная-часова рецепция. - Материал : чанти за съхранение на дрехи от плат Оксфорд. - Универсално хранилище за лични вещи и аксесоари, които да създадат подреден гардероб, чанти за съхранение на играчки. - Лесно може да се пере в случай на поява на петна за спестяване на труд и по-голямо удобство окачване на чанти за бельо. -Трайни и устойчиви на надраскване, спестяване на малко пространство за съхранение в гардероба-органайзер за бельо. -Дизайн с по-голям отвор, лесно отстранява и се побира, ясен преглед за по-лесен подбор на нещата, мрежести торбички за съхранение на играчки. - Точно изработка, малко количество пръски вода лесно прониква в органайзер за чорапи в гардероба.Описание на продукта Чанта за бельо Closet Извършва в дышащем и удобен стил, благодарение на подвесному тип спестява място в гардероба.стенен органайзер за бельо Търси креативную и практично чанта за съхранение в гардероба на вашата спалня?Нашето производство, могат да задоволят всички ваши изисквания благодарение на използването на трайни и надеждни материал в рамките на целия срок на служба.