Homoyoyo 1 бр. Крючковые Въртящи Куки за Закачалки От Неръждаема Стомана Тежки Метални Куки Кука За Пържене Говеждо месо Ресторант Куки за Бекон Куки за птици, Куки за м?
  • New

Homoyoyo 1 бр. Крючковые Въртящи Куки за Закачалки От Неръждаема Стомана Тежки Метални Куки Кука За Пържене Говеждо месо

BGN 53.07

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

закачалки за бекон, за да Търсите професионален, практични и евтини месни куки?Нашите продукти ще стане ваш добър избор.ЗАКАЧАЛКА за ПИЛЕТА - Иновативна конструкция с четири шипа позволява по-добре да се съхранява повече говеждо месо, пържена патица и пилешко месо.КУКИ ЗА ОКАЧВАНЕ на МЕСО - кука : Един начин да се измъкне много лесно да вмъкнете в месото, и подвешивание месо не изисква усилия.КУКИ ЗА ОБРАБОТКА на МЕСО - Те имат широк спектър на приложение, изследователски дизайн, практични куки и може да се използва за пържене патици, осигуряване на равномерно разпределение на топлината. -Цвят : Сребрист кука за шунка, с бекон. -Отлично качество на изработка, висока твърдост и по-надеждно при приготвянето на месни куки за бекон на скара.Осъществяване на списък 1 х куки за месо (5 cm) Функции-Материал : закачалки за месо с бекон от неръждаема стомана. -Размер : Около 17,50 X13,00 X13,00 см /6,88 X5,11 X5,11 инча домашни куки за месо.КУКИ ЗА ПУШЕНЕ БЕКОН - те имат широк спектър от приложения.КУКИ за ПЪРЖЕНА ПАТИЦА - Отлично качество на изработка, висока твърдост и по-голяма надеждност при приготвянето на скара.В допълнение към съхраняване на месо в кухнята, също е много подходящ за приготвяне на барбекю в градината.