Каишка с кука за съхранение на багаж, J-образна кука, за да добавите етикет чанти, Кука за колан чанти с няколко регулировками със свободни ръце (черно-Среден размер)
  • New

Каишка с кука за съхранение на багаж, J-образна кука, за да добавите етикет чанти, Кука за колан чанти с няколко регулировками

BGN 8.53

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅ Отлично качество на материала : Лека здрава ключалката, регулируема каишка и издръжлив метален J-образна кука, който се прикрепя към горната част на вертикална багаж. ✅ Уникален дизайн : Прикрепете към дръжката на чантата вълшебна лента на куката, за да се предотврати загуба и загуба на стоката, което ви гарантира безопасно пътуване. ✅ Широка кука : Метален J-образна кука Д * Ш * В : 1.57"*1.96"*1.96"/ 4 см * 5 см * 5 см (приблизително), дава възможност за лесно закрепване на допълнителни пътни чанти към предната част на вертикална багажника. ✅ Конструкция с двойно регулиране : Конструкция с двойно регулиране позволява едновременно да държи ключалката и багажното кука в центъра на дръжки, така че багажа си в изправено положение винаги е балансиран и им е лесно да маневрира, дължина на колана : 10 "* 1,25" / 24 см. * 3,2 см (приблизително). ✅ Съдържание на опаковката : Включва 1 бр. Черен J-образна кука за багаж.Отидете в командировка или на почивка, разочаровани, че имате лаптоп, чанти за обяд, допълнително облекло и т.н., И искате да улесни пътуването?.Сега имате тази багажното каишка за помощ с плетене на една кука. -Сигурно и плътно прикрепете допълнителна чанта към вашия багажу и напълно освободи ръцете си.Тези пътни принадлежности не ще заобиколят внимание на кабинния екипаж, бизнесмени, туристи - чудесен избор за подарък.Освен това на тях им е много лесно да се управлява, и той няма да навреди на чемодану.