Измерител на качеството на въздуха, Детектор за Въглероден двуокис, 5-В, USB Зареждане, Точно Измерване на NDIR, Чувствителен за дома (Черен)
  • New

Измерител на качеството на въздуха, Детектор за Въглероден двуокис, 5-В, USB Зареждане, Точно Измерване на NDIR, Чувствителен

BGN 35.89

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Алармена : При надвишаване на стандарт брояч ще покаже жълт цвят, звуков сигнал didi за подаване на цикличен сигнал на всеки 10 минути.Функция : 1.Екран с висока разделителна способност : Използвайте цветен екран с ултра разделителна способност, по-интуитивен и удобен за четене от потребителите. Алармена : Ако стойността надхвърля стандартното, час ще покаже жълт цвят, издава звук didi за подаване на цикличен сигнал на всеки 10 минути.Точен и чувствителен : Оборудван высокоточным сензор, по-точна дефиниция на концентрация на CO2 в реално време за 0 секунди. Сфера на приложение : Детектор за подходящи за фабрики, лаборатории, домакинства, офиси, училища, болници, хотели, ресторанти и други закрити помещения. Точен и чувствителен : Оборудван высокоточным сензор, по-точна дефиниция на концентрация на CO2 в реално време за 0 секунди.

Item Type:
CO2 Detector
Material:
ABS
Charging Voltage:
5V
Battery Information:
700mAh polymer lithium (built in)
Charging Mode:
T C charging
Measuring Range:
400-5000ppm
Measuring Object:
Air
Preheating Time:
35s
Operating Humidity:
0-95%
Working Temperature:
-10℃ to +50℃
Accuracy:
±5%
Data Refreshing Rate:
2S
Measurement Item:
Carbon dioxide, indoor temperature and humidity
Detection Technology:
NDIR infrared sensor
Package List:
1 x CO2 Detector:
1 x Charging Cable (Random Color):
1 x Manual: