Подложки KUST Custom Fit за Ford Escape No-Hybird 2020-2023 години на освобождаването (НЕ са Подходящи за хибридни модели) Етаж подложка при всякакви метеорологични условия Автомобилн?
  • New

Подложки KUST Custom Fit за Ford Escape No-Hybird 2020-2023 години на освобождаването (НЕ са Подходящи за хибридни модели)

BGN 2.67

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Страхотно е работил в снега или в суров дъждовен ден.【Пасва като ръкавица】 Подложки KUST 3 D неизменно са идеални за Ford Escape Non-Hybird 2020 2021 2022 2023 година на издаване (не са подходящи за хибридни модели) благодарение на точна и пълна цифров лазерен измервания. 【Нескользящий и не деформирующийся дизайн】 Подови настилки KUST имат нескользящую текстура, която държи всички постелки за водача, пътника и задната част на автомобила на място, предотвратявайки по този начин белези килими и осигуряване на безопасно шофиране. 【Много лесно почистване, и се определя】Уникален дизайн текстура допринася за лесно почистване. 【Здрав и безопасен материал】 е Изработен от качествен материал, без пластмасови и химически миризми, без мирис, нетоксичен, осигуряващ 100% сигурност.Модел много добре допълва интериора и поддържа чистота на автомобила.НИТО пукнатини, нито камъчета / замърсявания попадат на вашия килим.Тези автомобилни постелки изработени от трайни, износостойкого пластмаса, а не от непрочного.НИТО пукнатини, нито камъчета / замърсявания попадат на вашия килим.Модел много добре допълва интериора и поддържа чистота на автомобила. 【Е идеален за всяко време на】Издигнати ръбове, които не ви позволяват разливания на течности да попаднат върху килими, ще създадат бариера за прах и отломки, при пътувания в по-влажен климат, ще авто килим от сметта / боклука / сняг или случайни разливи.Материал, по-мек, че няма лесно да се деформира. 【Е идеален за всяко време на】Издигнати ръбове, които не ви позволяват разливания на течности да попаднат върху килими, ще създадат бариера за прах и отломки, при пътувания в по-влажен климат, ще авто килим от сметта / боклука / сняг или случайни разливи.За почистването е много лесно да се свали на тепиха и се пръска ги маркуч за вода, подсушете и поставете обратно. 【Много лесно почистване, и се определя】Уникален дизайн текстура допринася за лесно почистване. 【Нескользящий и не деформирующийся дизайн】 Подови настилки KUST имат нескользящую текстура, която държи всички постелки за водача, пътника и задната част на автомобила на място, предотвратявайки по този начин белези килими и осигуряване на безопасно шофиране.Страхотно е работил в снега или в суров дъждовен ден.Тези автомобилни постелки изработени от трайни, износостойкого пластмаса, а не от непрочного.Водоустойчив килими подови постелки много лесни за переноске и преместване, а също така са лесни за инсталиране.За почистването е много лесно да се свали на тепиха и се пръска ги маркуч за вода, подсушете и поставете обратно.