ОСНОВНИ Бутони, Кръгла Пластмасова корона, Многоцветни Бутони за палеца, Стоманена Заостренная Жени за Корк табла, Плакати с карти, офиса и училище (80 бр./опаковане.)
  • New

ОСНОВНИ Бутони, Кръгла Пластмасова корона, Многоцветни Бутони за палеца, Стоманена Заостренная Жени за Корк табла, Плакати

BGN 1.00

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

⭐ НАДЕЖДЕН и многократна употреба. 80 броя в опаковка.Измерва с пластмасова глава с дължина 3/4 инча и диаметър 0,35 инча.Изработен е от неръждаема стомана, осигурява острота, здравина и дълъг срок на употреба.Съхранявайте бюрото си чисто и подредено. ⭐ СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ВСЯКА ЗАДАЧА.Бутон със стандартен размер с трайни заточенным стоманени фитил с дебелина 3/8 инча.Кръгла корона за лесно поставяне и изваждане.Приложен е лек и удобен пластмасов контейнер. ⭐ ЗАЩИТЕНИ ДОКУМЕНТИ.Бутони за закрепване на документи, скрепляющих книжа, снимки, бележки по стените, информационни табла, корк табла, календари, пяна дъски талпи, дъски за плакати. ⭐ ПРОФЕСИОНАЛИСТ.Различни цветове за привлекателна атракция.Добавяне на шега в работната си среда, като в същото време семпъл дизайн поддържа професионализъм.Маркирай местоположението на картата, украшайте стени, календари. ⭐ ИДЕАЛНА СДЕЛКА.Цветни карфици, ще стане чудесно допълнение към вашия канцелярским принадлежностям.На разположение на едро на ученически и офис консумативи, в търговията на дребно и на едро, за да спестят разходите си. ⭐ НАДЕЖДЕН и многократна употреба. 80 броя в опаковка.Измерва с пластмасова глава с дължина 3/4 инча и диаметър 0,35 инча.Изработен е от неръждаема стомана, осигурява острота, здравина и дълъг срок на употреба.Съхранявайте бюрото си чисто и подредено. ⭐ СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ВСЯКА ЗАДАЧА.Бутон със стандартен размер с трайни заточенным стоманени фитил с дебелина 3/8 инча.Кръгла корона за лесно поставяне и изваждане.Приложен е лек и удобен пластмасов контейнер. ⭐ ЗАЩИТЕНИ ДОКУМЕНТИ.Бутони за закрепване на документи, скрепляющих книжа, снимки, бележки по стените, информационни табла, корк табла, календари, пяна дъски талпи, дъски за плакати. ⭐ ПРОФЕСИОНАЛИСТ.Различни цветове за привлекателна атракция.Добавяне на шега в работната си среда, като в същото време семпъл дизайн поддържа професионализъм.Маркирай местоположението на картата, украшайте стени, календари. ⭐ ИДЕАЛНА СДЕЛКА.Цветни карфици, ще стане чудесно допълнение към вашия канцелярским принадлежностям.На разположение на едро на ученически и офис консумативи, в търговията на дребно и на едро, за да спестят разходите си.