Калъф KEZiHOME Oneplus 9 Pro, една Чанта-портфейл Oneplus 9 Pro [RFID lock], Портфейл от естествена кожа, Панти калъф-книжка с отделения за карти, Поставка-държач за магнитна закопчалка ?
  • New

Калъф KEZiHOME Oneplus 9 Pro, една Чанта-портфейл Oneplus 9 Pro [RFID lock], Портфейл от естествена кожа, Панти калъф-книжка

BGN 0.67

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пазете кожата суха и проветрено.Грижа за кожен калъф oneplus 9 pro : 1.Моля, проверете модела на вашия телефон, преди пускането на поръчката.Нов, стилен дизайн в тон цвят, изглеждат стилно, са подходящи за различни случаи.Това е идеален подарък за себе си, своите близки и приятели. Редовно се изтрие средство за грижа за кожата.Траен вътрешен калъф от мек TPU с мек противоударным ръб, който предпазва телефона от падане и удар.Целта KEZi HOME : ● Високо качество, перфектно обслужване, добре дошли в магазин KEZi HOME.[Стилен дизайн] - Съвместима само с Oneplus 9 Pro (2021).Този флип калъф е проектиран с използване на технологията RFID-екраниране, която може да блокира RFID сигнали и защитават личната информация от нерегламентиран скенери. Магнитен клапан за задържане му е затворена и сигурна, стабилна магнитна закопчалка.Дефектни стоки могат да бъдат заменени или възстановени. [Лесен за употреба] - Този калъф за Oneplus 9 Pro, побира се в джоба и е идеален за вашия телефон.Благодарим ви! ❤ Цвят своята практика-на портфейла oneplus 9 pro, както е показано на снимките може да се различават малко от реалните стоки, дължащи се на разликите в светлина или на дисплея на компютъра. Да се пази от излагане на висока температура, натиск, драскотини, мухъл, мазни замърсявания, киселинни и алкални съединения.Нов, стилен дизайн в тон цвят, изглеждат стилно, са подходящи за различни случаи. Вградена поставка, която може да се сгъва в скоба, за гледане на филми, без помощта на ръцете, видео чат.Това е идеален подарък за себе си, своите близки и приятели. [МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН] - (1).Калъф KEZi HOME Oneplus 9 Pro е изработен от естествена кожа премиум-клас и горен почвен слой са ръчно изработени от естествена телешка кожа с фини шевове, което създава калъф, който с течение на времето не истирается и не се разпада. Избягвайте дълъг престой под жаркото слънце.Ако калъф, който се получи, е значително по-различно от картината, моля, моля свържете се с нас, за да представи обмен.Ние ще ви предоставим най-ефективно обслужване.Той осигурява безпрепятствен достъп до всички портове и функции (камери, тонколони и т. ★★★★★ Моля, обърнете внимание : ❤ Този калъф за карти Oneplus 9 Pro е подходящ само за Oneplus 9 Pro (6,7 инча), не е подходяща за Oneplus 9 (6,55 инча) или други модели телефони.Ние обещаваме безусловно възстановяване или повторно изпращане при всякакви проблеми с качеството (при получаване на дефектните стоки, моля свържете се с нас за подмяна или връщане).Съвети KEZi HOME : ● KEZi HOME зачита времето и парите на клиентите. [ЦЯЛОСТНА защита] - Кожен калъф-портфейл Oneplus 9 Pro се затваря всички ъгли и осигурява отлична двухслойную защита на вашия смартфон.