JAHH Чанта-Хладилник Оксфорд Обяд-Бокс с Голям Капацитет Напитка Бира Пакет С Лед Пътен Раница За Пикник Минерални Принадлежности За Хранене
  • New

JAHH Чанта-Хладилник Оксфорд Обяд-Бокс с Голям Капацитет Напитка Бира Пакет С Лед Пътен Раница За Пикник Минерални Принадлежности

BGN 0.67

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Използвайте плат Оксфорд, здрава и лесна грижа.Можете леко да съхранявате нещата си в чантата за по-лесен достъп, без елементарно, без загуби, без да се повреди.Дебел и здрав материал EVA, удобен и издръжлив.Това е добра помощ за вас, когато отидете на почивка или къмпинг.Поддържане на топлина слой материал, фиксиране на температура, поддържане на топлина на вътрешната система за циркулация, свежест и полезни за здравето.Използвайте плат Оксфорд, здрава и лесна за почистване. Можете да внимателно да съхранявате нещата си в чантата за по-лесен достъп, без елементарно, без загуби, без да се повреди.Дебел и здрав материал EVA, удобен и издръжлив.Това е добра помощ за вас, когато отидете на почивка или къмпинг.Поддържане на топлина слой материал, фиксиране на температура, поддържане на топлина на вътрешната система за циркулация, свежест и полезни за здравето.Параметри : - Цвят : черно, сиво, тъмно сиво Материал : Оксфорд Опаковка в комплект : 1 бр. х раница-хладилник Забележка : 1. Поради различни серии производство на детайли на продукта може да се различават леко.Ако обръщаш внимание на разликата, моля, купувайте я внимателно.2. Моля, позволете 1-3 см различно от ръчно измерване.3. Поради друг дисплея и друго осветление на изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви за разбирането.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Color:
Black,Gray,Deep Gray
Material:
Oxford
Package Included:
1pcs x Cooler Backpack
Note:
1.Due to different producing batches, product details might be a little different. If you minding the difference, please buy it carefully.:
2.Please allow 1-3CM differs due to manual measurement.:
3.Due to the different display and different light, the picture may not reflect the actual color of the item. Thanks for your understanding.:
Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. :