Вельветовая чанта за обяд с Смайликом за момичета, Обяд-бокс, Изолирани Сладко Чанта за Обяд за Жени, Изолиран Обяд-Бокс за деца, Обяд-бокс в Голям Размер (в синьо)
  • New

Вельветовая чанта за обяд с Смайликом за момичета, Обяд-бокс, Изолирани Сладко Чанта за Обяд за Жени, Изолиран Обяд-Бокс

BGN 0.67

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Материал премиум-клас】 Чанта за обяд е изработена от висококачествен луксозен вельвета.Той е на пипане меки и пухкави.Подходящ за машинно пране.Не се притеснявайте за това, че цветът на поблекнет. 【Портативен размер】 Размер на пакета за обяд - това е размерът на : 4 * 14 * 10 вътре.Голям капацитет. Резервоарът е 9 л / 2,4 литра, с широк отвор, лесен достъп, просторни за настаняване на 1 голяма кутия за обяд и няколко питиета и плодове. 【Чист Стил Усмихнато Лице】 Общото впечатление от нашата вечеря Bag.is елегантен и минималистичен, който ви е много лесно да се вземат на различни стилове облекло. 【Широко приложение】 е Подходящ за използване като пакети за обяд, чанти за пикник, пътни чанти за закуски, чанти-хладилници, чанти за дребни неща или стопански чанти.Чанта за обяд унисекс, подходящ не само за работа и следване в университет, но и за отдих и развлечения, като риболов, туризъм, пикници и за пътуване.Можете да го вземете със себе си в офиса, на екскурзия, на плаж и да се отдадете на спорт.Или вземете със себе си полезни закуски за семейството си, или се насладете на приятна неделя на пикник. 【Подарък-изненада】 Нашата эстетичная чанта за тоалетни принадлежности може да се превърне в идеален подарък за приятелка, сестра, роднини, колеги на рожден ден, Свети Валентин, цветя, Коледа и други празници.Този продукт не съдържа прекъсване на филма.Ефект на изолация посредствен.Купувачите с високи изисквания към изолацията на хранителни продукти, се препоръчва да бъдат внимателни при покупката. 【Портативен размер】 Размер на пакета за обяд - това е размерът на : 4 * 14 * 10 вътре.Голям капацитет. Резервоарът е 9 л / 2,4 литра, с широк отвор, лесен достъп, просторни за настаняване на 1 голяма кутия за обяд и няколко питиета и плодове.