Калъф PUROOM за Samsung Galaxy Z Fold 4, Защитен калъф с магнитно покритие, притежателят на S Pen и пръстеновидна Стойка, Изнесени на кутията на фотоапарата Защитно фолио за край н?
  • New

Калъф PUROOM за Samsung Galaxy Z Fold 4, Защитен калъф с магнитно покритие, притежателят на S Pen и пръстеновидна Стойка,

BGN 0.67

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

(Забележка : в комплекта не е включена S Pen).Защитен калъф за носене на магнитни панти с притежателя на S Pen и околовръстен стойка прави вашия телефон по уникален и привлекателен.Вграден предно закалено стъкло, подходящо за Samsung z fold 4, не ще бъде лесно падат.Нашият калъф за телефон - най-добрият подарък за вашите приятели и семейство.Вграден предно закалено стъкло, подходящо за Samsung z fold 4, не ще бъде лесно падат.Защитен калъф за носене на магнитни панти с притежателя на S Pen и околовръстен стойка прави вашия телефон по уникален и привлекателен.Когато не е нужно да се насладите на камера, просто включвайте и изключвайте го, за да се защити камерата на телефона от драскотини и пукнатини. 【С плъзгащ се капак на обектива на камерата 】 : Плъзгащ се капак на камерата е малка поемане на ангажимент от всяка страна, тя няма да се плъзга на случаен принцип.Калъф за телефон We предоставя гаранция за качество и 24-часова онлайн-обслужване на клиенти.Защитете го, ако го обичаш, и дайте му готино и модно палто. 【Съвместимост】 : Предназначена единствено за Samsung Galaxy Z Fold 4 (випуск 2022 г. 【Точното проектиране】 : Точни деколтета осигуряват пълен достъп до всички портове, камери и бутони. 【Материал】 : Изработен е от висококачествени КОМПЮТРИ и закалено стъкло, луксозен дизайн, отлична усещания, удобен, противоскользящий и приятен за кожата перфектен контакт.Когато не е нужно да се насладите на камера, просто включвайте и изключвайте го, за да се защити камерата на телефона от драскотини и пукнатини. 【Материал】 : Изработен е от висококачествени КОМПЮТРИ и закалено стъкло, луксозен дизайн, отлична усещания, удобен, противоскользящий и приятен за кожата перфектен контакт. (Забележка : в комплекта не е включена S Pen).【Съвместимост】 : Предназначена единствено за Samsung Galaxy Z Fold 4 (випуск 2022 г.Калъф за телефон We предоставя гаранция за качество и 24-часова онлайн-обслужване на клиенти.Защитете го, ако го обичаш, и дайте му готино и модно палто.Нашият калъф за телефон - най-добрият подарък за вашите приятели и семейство. (Забележка : не включвайте S Pen).