Imirell Неоновите Светещи Фон за Рожден Ден 8Wx6H Цветна Картина Графити в Тъмното Спрей 70s 80s 90s Ретро честит Рожден Ден, Снимки, Фонове, Декорации Декор за Фотосесия Подп?
  • New

Imirell Неоновите Светещи Фон за Рожден Ден 8Wx6H Цветна Картина Графити в Тъмното Спрей 70s 80s 90s Ретро честит Рожден

BGN 11.73

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ РАЗМЕРИ : 8 Wx6 H фута.Ние предлагаме специално индивидуално обслужване.Друг размер или снимки, които искате да произвежда по поръчка и печат, моля, свържете се с нас преди да се плати. ★ УНИКАЛЕН дизайн : Разработен с помощта на неон Happy birthday, усъвършенствана технология за печат на чертежи, ясно изображение за фон. ★ ПРИЛОЖЕНИЕ : идеален за сватби, партита, снимки на новородени, деца и стоки, както и за видеофона. ★ Материал : 100% полиестерен плат. Здрава, преносима, не отразяващи светлината, моющаяся, може да има няколко гънки, но лесно гладится. ★ Топли съвети : Стока ще бъде изпратена в сгънат вид.Моля, прогладьте му, за да може при необходимост премахване на гънки.С нашия специализиран фон за снимки ще е добре да прекарате време на вашето парти, сватба, честване на рожден ден на новороденото, и т.н. РАЗМЕРИ : 8 Wx6 H фута.Ние предлагаме специално индивидуално обслужване.Друг размер или снимки, които искате да произвежда по поръчка и печат, моля, свържете се с нас преди да се плати.УНИКАЛЕН ДИЗАЙН : Разработен с помощта на неон Happy Birthady, усъвършенствана технология за печат на чертежи, ясно изображение за фон.ПРИЛОЖЕНИЕ : идеален за сватби, партита, снимки на новородени, деца и стоки, както и за видеофона.Материал : 100% полиестерен плат. Здрава, преносима, не отразяващи светлината, стирающаяся, може да има по-малко гънки, но лесно гладится.Топли съвети : Стока ще бъде изпратена в сгънат вид.Моля, прогладьте му, за да може при необходимост премахване на гънки.Подробна информация Цвят : пъстър Материал : Полиестер плат Размер : 8 Шх6 Тегло : 1,0 килограм моля, Обърнете внимание, поставка за фон в пълен комплект не е включена.Всички размери се измерват ръчно с отклонение (в диапазона) на 1-3 мм Продукт може да се различават леко от снимките, поради осветяване и на дисплея на вашия монитор.