XZGDEN Стенен Отоплител за Баня 304 Електрическа Закачалка за Кърпи От Неръждаема Стомана, Телевизор, Кръгла Тръбна Закачалка За кърпи, отопляем басейн, Открита линия (?
  • New

XZGDEN Стенен Отоплител за Баня 304 Електрическа Закачалка за Кърпи От Неръждаема Стомана, Телевизор, Кръгла Тръбна Закачалка

BGN 12.53

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Срок на служба може да бъде повече от 20 години.Монтиран на стената lcd телевизор, който безшумно се затопля си кърпи, ръкавици, палто, риза, чорапи и панталони и т. Температура 55 ° C. Не вреди на кожата, без да уврежда дрехите.Ние ще потвърдим и ще ви изпратим нова. > [ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯ отопление при постоянна температура] : Напрежение : 220 v/110 Вата. В мокро и студено време, при запазване на свежестта на живота си.★ Ръчно измерване с различни размери има някаква грешка.★ Моля, обърнете внимание, че адресът на вашата поръчка трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.Предназначен за нагряване, А НЕ за сушене. В мокро и студено време, при запазване на свежестта на живота си.Монтиран на стената lcd телевизор, който безшумно се затопля си кърпи, ръкавици, палто, риза, чорапи и панталони и т.Но по-топло може да ускори процеса на сушене. Преди да вземете душ или вана, можеш да се мотае си кърпа или хавлия на електрическа закачалка за хавлии, за да се чувстват уютно и луксозно всеки ден.Излизайки от душа или ваната, можете да прекарате времето си в свежевыгретых кърпи. >[Пестене на ЕНЕРГИЯ И опазване на околната среда] : Липсата на шум, замърсяване, енергийна ефективност и опазване на околната среда, красив външен вид използване. Не вреди на кожата, без да уврежда дрехите. >[ДЪЛЪГ живот] : Лира е изработен от висококачествена неръждаема стомана 304 с напреднала технология за полиране.Срок на служба може да бъде повече от 20 години.★ Ако той е повреден, моля, вземете го и веднага се свържете с нас. > [ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯ отопление при постоянна температура] : Напрежение : 220 v/110 Вата. >[Водоустойчив P44] : Безопасна защита от загуба на равновесие.Двойна защита гарантира безопасно използване във влажна среда.