Laeacco 7,2x7,2 метра Блестящ Градиентный Лилав Кръг на Фона на Виолетово-Лилаво Блестящо през Цялата Фон Корица за Сватба, Булчински Душ Детски Душ Кръг Фон Корица Рожде?
  • New

Laeacco 7,2x7,2 метра Блестящ Градиентный Лилав Кръг на Фона на Виолетово-Лилаво Блестящо през Цялата Фон Корица за Сватба,

BGN 2.00

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

❤ [Подходящ размер] Размерът на тази кръгла фон е 7,2x7,2 фута / диаметър 2, 2 м, и може да се използва като фон за декорация на партита и у дома. ❤ [Високо качество] Изработен от 100% полиэстеровой тъкан, която лесно да мачкам.Лека, лесно се сгъва и се обработват, по-мека и гладка, здрава и моющийся, без да размисли, с кант от еластична лента, има реалистични визуален ефект с висока резолюция. ❤[ЯРКИ цветове и оригинален дизайн] Елегантен дизайн с ярък цвят и креативен дизайн с капачка на фона на покритието подходящи за партита, предавания на живо, и т.н. ❤[БОГАТ ПОВОД] Тази кръгла фон на обложката може да се използва като добавка към фон за стените, градина, косене на трева и т.н. Той е много подходящ за партита, детски душове, новородени, фестивали, годишнини, сватби, украса на дома, партита на открито, детски портрети и видеофонов за възрастни или дисплеи. ❤ [Опаковка и услуги] Кръгла поставка в комплекта не е включена, само кръг фон.Предоставяне на персонализирани услуги.Ако ни предоставите на ясни снимки, ние ще го конфигурирайте дизайн и размер, които искате.За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще намерим за вас правилните решения.Характеристики : Кръгла фон е изработен от надеждни полиестерен плат, му е трудно да мачкам, той е лек и здрав.Благодарение на ефектен цвят и подходящ размер кръгла задния капак може да се използва по време на партита, фестивали, бижута за дома и декори за видеото или дисплеи и т.н. Технически характеристики : Ние можем да предоставят на други размери : диаметър 3x3ft / 1 м, диаметър 4x4 фута / 1,25 м, диаметър на 5x5ft / 1,5 м, диаметър на 5.5x5.5ft / 1,7 м, диаметър на 6x6ft / 1,8 м, диаметър на 6.5x6.5ft / 2 м, с диаметър 7.2x7.2ft / 2,2 м, диаметър 7.5x7.5ft / 2,3 м Материал : Полиэфирцвет : както е показано на снимката Опаковката включва : 1 х кръгла фон (кръгла поставка за фон в пълен комплект не е включена.) Забележки : 1. Малки разлики в цвета се дължи на дисплея и осветление са нормални.2. Поради сгъваем опаковки могат да се образуват малки гънки.Моля, прогладьте обратна посока (не страна на изображението) при ниска температура, за да се възстанови мекота и уравновесеност. (За да се избегне евентуално увреждане на пара, сложете суха кърпа между фон и желязо.)Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще намерим за вас правилните решения възможно най-скоро.Много ви благодаря!.