Празна кутия за дискове за бормашини Метална Дюза за тренировки Нова 2023 Електрическа Бормашина Ножици Дюза за электродрели Дюза за электродрели Безопасна И здрав?
  • New

Празна кутия за дискове за бормашини Метална Дюза за тренировки Нова 2023 Електрическа Бормашина Ножици Дюза за электродрели

BGN 2.00

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100% Цинк сплав.Внесен. [Компактна конструкция] Компактен размер Означава, че тази дюза за электродрели лесно да се съхранява, когато не се използва, и тя идеално се вписва във вашия набор от инструменти или шкаф за съхранение. [Электродрельный пластинчатый нож] Работа за рязане, става по-лесно и по-бързо Благодарение на тази двустранна метална рязане на главичката, която лесно се инсталира на всяка стандартна електрическа бормашина 12-21 и създава точно на ръба и разменяйте. [Висока твърдост] Благодарение на режещата главичката висока твърдост тази наставка за менгеме може да се справи нержавеющую стомана 0,031, лист метал 0,047 и др. [Лесна за употреба] Бързо да превърнете бормашина в електрически ножици С тази иновативна метален накрайник, която идеално подхожда повече на вашия пробивна патронник.Накрайник Лесно и сигурно инсталиране и може веднага да бъде пусната в ход. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 Универсален съвет за метални части, подходящ за поддръжка на автомобили и къщи, като рязане на метални покриви и други метални детайли.Празна кутия за дискове за бормашини Метална дюза за тренировки Нова 2023 електрическа бормашина Ножици и електрическа бормашина дюза за нож електрическа пробивна машина Безопасна и здрава метална рязане 3/16 бетон тренировки карбидометаллические тренировки аксесоари са идеални за употреба със собствените си ръце.С помощта на тази приставка за пробиване в метал вашата тренировка лесно да се превърне в ефективен нож по листовому метал.Благодарение на по-висока скорост на рязане в сравнение с други инструменти за рязане на ламарина, и възможности за производство на чисти и точни разрези, тази наставка за пробиване ви помага да спестите време в работата.Неговият гъвкав дизайн означава, че той лесно преодолява тесни места и ъгли, осигурявайки добра приятелка всеки път.Лесно се монтира на всяка тренировка Здрава и устойчива конструкция с режещата глава с висока твърдост се Врязва в нержавеющую стомана 0,031, лист метал 0,008 и много други Ергономична дръжка не се плъзга и лесно да заснемат Трансформира вашата тренировка в машина за метал, креп до сверлильному патрону.Бързо и лесно съсредоточете се по тесните узорам, квадратам и много други.Компактен дизайн за лесно съхранение.Забележка : Електрическа бормашина в комплект не е включена.Спецификации.Максимална режещата способност : стоманена плоча 0,031-0,039, бяла желязна плоча 0,031-0,039, стоманена плоча 0,031-0,039, медна плоча 0,020, алуминиева плоча 0,020. Тегло : 17,64 унция.Пакетът включва в себе си. 1 x метална дюза за тренировки.