羽麓 Маршрутизатори за WiFi Router Кутия за съхранение на Безжична Часова Настолна телеприставка Защитна кутия за контакти Power Strip (Цвят: бял, размер: 322020 см)
  • New

羽麓 Маршрутизатори за WiFi Router Кутия за съхранение на Безжична Часова Настолна телеприставка Защитна кутия за контакти

BGN 0.67

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Не е нужно да се притеснявате за безопасно съхранение на дома си, всичко, което ви трябва, - това е чистота и спокойствие.Ако имате нужда от тях, моля, закупете ги отделно. 【Характеристики скоба】 : Горната част на выдолблена за улесняване на разпространение на сигнала на рутера, изследователски дизайн, липсата на заключване на сигнала, много дупки, за да отговори на нуждите на повечето безжични рутери на пазара. 【Място на използване на】 Подходящ за домашна хол, кабинет, измерване кутия, офис, и други места за съхранение на рутера, осигурява съхранение на малки електронни елементи (кабелна кутия, телеприставка, CD, DVD, DVD-плейър, игрова конзола, проектор, сателит, телевизор Просторно място за съхранение на компоненти, бижута, предмети с колекционерска стойност, снимки, или малки аксесоари). За размер : Изработено ръчно и се измерва с размера на продукта може да бъде погрешно, обща грешка е 1-3 см, това е нормално явление, моля, обърнете се към самия продукт.Маршрутизаторите, разположени на горното ниво, а редиците на plug-in модули на долното ниво са разположени слоеве и подредени, което е удобно за организиране на кабели.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ги решим възможно най-скоро. Ние имаме много подобни продукти, моля натиснете, за да влезете в нашия магазин, ние ще ви покажем най-добра работа. 【Характеристики скоба】 : Горната част на выдолблена за улесняване на разпространение на сигнала на рутера, изследователски дизайн, липсата на заключване на сигнала, много дупки, за да отговори на нуждите на повечето безжични рутери на пазара. Директни продажби от фабриката : Ние ще изпратим на стоки в рамките на 1-3 работни дни, а срокът за доставка е от 7-15 работни дни.【Полк за рутер】 : Plug кутия за съхранение на безжичен маршрутизация, разделяне на формата на чекмедже, системно и разумно място за съхраняване. Ние ценим мнението на нашите клиенти относно нашите продукти и обратна връзка с тях.