Дамски Часовника-Органайзер KAMIER, 2-Слойный Органайзер за Бижута, Кутии за Обици, Гривни, Пръстени, Колиета, На Лигавицата от Луксозна кожа и Меко Кадифе, Опаковка в к?
  • New

Дамски Часовника-Органайзер KAMIER, 2-Слойный Органайзер за Бижута, Кутии за Обици, Гривни, Пръстени, Колиета, На Лигавицата

BGN 0.67

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

5 см), ако имате някакви въпроси относно продукта, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ние ще отговорим в рамките на 24 часа.Добре организирани украса, е красиво изложени на обществен показ.В опаковка с поздравителна пощенска картичка бихте могли да напишете думите на благословия, когато тя ще се превърне в подарък. 【Опаковка Луксозни кутии】Често ли се появяват главоболие при избора на подаръци по време на празниците?Дали искате да се поглезите или да го дарят своята майка, приятелка, жена, най-добрите приятели на рожден Ден, Свети Валентин, Коледа или годишнина, ковчег-органайзер за бижута - най-добрият избор за вас.Подвижна слой с 8 кольцевыми валяци, 4 малки прорези, 1 плоча за обици и 1 слот. 【Обмислени детайли САМ】 Модерен титуляр за бижута с 2-ма штабелируемыми слоеве и подвижни отделения на разположение за създаване на голям капацитет и с различна композиция, можете да поставите любимите си бижута или сувенири за спомен така, както ви харесва. 【Спестявания на време за търсене на】 Горния капак с 6 куки за колиета и суспензии, еластичен джоб в гънките за задържане на веригите от entanglements. 【Обмислени детайли САМ】 Модерен титуляр за бижута с 2-ма штабелируемыми слоеве и подвижни отделения на разположение за създаване на голям капацитет и с различна композиция, можете да поставите любимите си бижута или сувенири за спомен така, както ви харесва. 【Размери на продукта и сервизна поддръжка на】 Общ размер на 8. 【Ковчег за бижута за жени и момичета,】 изкуствена кожа, хастар кадифе, класически външен вид, не е нужно да се притеснявате за несъответствие с домашен премяна.Функция : .Моля, не се притеснявайте за никакви проблеми с услуги след продажбата обслужване.Обтянутый кожата, лесен за почистване протирочной кърпа.Многослойни дизайн, достъпни за каботажните тежки бижута, козметика, спасява хора с обсесивно-компулсивно разстройство, които се нуждаят от чист работен плот.Долен слой с 6 разделени от отделения за съхранение на пръстени, гривни, обици, игли, брошки, часовници и други подаръци. 【Ковчег за бижута за жени и момичета,】 изкуствена кожа, хастар кадифе, класически външен вид, не е нужно да се притеснявате за несъответствие с домашен премяна.Подвижна слой с 8 кольцевыми валяци, 4 малки прорези, 1 плоча за обици и 1 слот.5 инча (22*16.5 инча (22*16.Или продукт има някакъв дефект, ние ще ви предложим замяна след потвърждение.5 см), ако имате някакви въпроси относно продукта, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ние ще отговорим в рамките на 24 часа.Многослойни дизайн, достъпни за каботажните тежки бижута, козметика, спасява хора с обсесивно-компулсивно разстройство, които се нуждаят от чист работен плот.