Стойка за таблет за мобилен телефон Pezin & Hulin, Бамбук Дървен Държач за десктоп зарядно устройство за смартфони, който е Съвместим с Pad Phone 8 Plus X XS Max XR, Всички Андроид те?
  • New

Стойка за таблет за мобилен телефон Pezin & Hulin, Бамбук Дървен Държач за десктоп зарядно устройство за смартфони, който

BGN 51.09

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ 100% естествен бамбук с елегантен и красив дизайн : Поставка за таблета е изработена от 100% естествен бамбук с красива, уникална и патентована елегантна, здрава конструкция дизайн : Изработена от бамбук и за придаване на свежест и опазването на околната среда тенденция. ★ Широка съвместимост : съвместим с телефони i Phone и Android с диагонал от 4 до 8 см, като i Phone Max XR XS Plus X 8 7 6 S 6, Huawei, Galaxy S6 S7 S8, Note 6 5, LG, Sony, Nexus, дори и с калъф.Тя може да се използва за настаняване на 11-инчов ipad, но не може да силно да натиснете върху екрана, за да се предотврати падането на влакчета. ★ Многофункционалност и определяне на Подходяща височина, достатъчно здрава конструкция, идеален зрителен ъгъл при използването на Facetime и в You Tube, удобно гледане на видео, четене на съобщения на facebook, електронна поща, да се готви за онлайн-рецепта. ★ Лесно да носите със себе си : Тази поставка за мобилен телефон се състои от 2 части, вие можете сами да се съберат вертикално или хоризонтално, за съхранение на всички смартфони или таблети.Лека и малка, идеално се побира в дамска чанта и няма да заема място. и ще изиграе добра роля в офиса, кухнята, нощното шкафче, маса. ★ Че получавате - бамбуковую стойка за таблет за мобилни телефони Pezin & Hulin, в 30-дневен услуга за връщане и 1 година гаранция на продукта.Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа и ще ви помогнем да реши всеки проблем.