Сгъваем стол KingCamp за къмпинг, Улични Тревата Извънгабаритни столове за улицата, Преносим Походный стол с мека облегалка за тежки условия на работа за възрастни с ч?
  • New

Сгъваем стол KingCamp за къмпинг, Улични Тревата Извънгабаритни столове за улицата, Преносим Походный стол с мека облегалка

BGN 0.67

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Лесно се сгъва】 Не изисква сглобяване, просто се инсталира и се сгъва само за няколко секунди. Плат Оксфорд 600 D е устойчива на счупвания и абразия, можете да разчитате, че този стол ще продължи година след година.Дълги стъпала на гърба на облегалката осигуряват оптимална подкрепа на лумбалния отдел и осигуряват допълнителна стабилност, така че това столът лесно може да издържа на натоварването в 353 кг. 【Удобно съхранение】 охладител на 3 банки на лифт постоянно запазва напитките свежи и прохладни; поставка за Чаши подкрепя вашите напитки и предотвратява разливане.Напълно обитое седалката е мека, но в същото време трайно, е облегает тялото си.Спряно от дясната страна, той служи като удобно хранилище за всички дреболии.Спряно от дясната страна, той служи като удобно хранилище за всички дреболии. 【Лесно се сгъва】 Не изисква сглобяване, просто се инсталира и се сгъва само за няколко секунди. 【Лукс и комфорт】 Дизайн с наклон на облегалката може ефективно да поддържа гърба и раменете си, чрез облекчаване на краката. 【Достатъчно здрав】 Благодарение на използването на удебелени (22 мм) антикорозионна стоманени тръби, този стол е по-здрав от другите (19 мм). 【Негабаритное седалка】 Широчина на седалката 23,6 инча ви предоставя достатъчно място за изтегляне на тялото.Ако можете дълго време да седне в креслото и при това се чувстват комфортно, тогава това е стол за вас. Плат Оксфорд 600 D е устойчива на счупвания и абразия, можете да разчитате, че този стол ще продължи година след година.Допълнителен джоб за главата за съхранение на по-големи предмети или по-малка възглавница, одеало или друга опора за врата.Очаква се, че този стол не лекува гърба си, но той, без съмнение, ще помогне за намаляване на болката и премахване на всеки един допълнителен стрес, а също така ще направи вашата екскурзия поносим.Разширено мек подлакътник е здрав, което ще ви помогне лесно да ставам от този стол; Всичко това прави този стол е най-удобен.