Operitacx 2 Комплекта Скоби Haor Офис Машини, Джобен Биндер Мини-Скоби Сгъваеми Кламери Скоба за Маркиране на Обяви Канцелярская Папка Прищепка Творчески Кламери Скоби З?
  • New

Operitacx 2 Комплекта Скоби Haor Офис Машини, Джобен Биндер Мини-Скоби Сгъваеми Кламери Скоба за Маркиране на Обяви Канцелярская

BGN 1.67

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СМЕШНИ КЛИПОВЕ - Удобна дъска за съобщения за подпис бележки и снимки за правилното им сортиране.ЩИПКИ ЗА ХАРТИЯ - са идеални като скоба за снимки или бележки, отметки, подвързване, разпръснати листове в работна книга или документ заедно, за да ги упорядоченными.МЕТАЛНИ СКОБИ ЗА ФАЙЛОВЕ - екологично чист метал, гладък и устойчив във времето.ХАРТИЯ - Изискан дизайн във формата на моркова ще се превърне в чудесна декорация.МАЛКИ кламери папки - подходящи за офис, бизнес, училища, къщи и така нататък. СМЕШНИ клипове - Удобна дъска за съобщения, на което може да се подпише бележки и демонтаж на снимки.ЩИПКИ ЗА ХАРТИЯ - са идеални като скоба за снимки или бележки, отметки, подвързване, разпръснати листове в работна книга или документ заедно, за да ги упорядоченными.МЕТАЛНИ СКОБИ ЗА ФАЙЛОВЕ - екологично чист метал, гладък и устойчив във времето.ХАРТИЯ - Изискан дизайн във формата на моркова ще се превърне в чудесна декорация.МАЛКИ щипки за папки - подходящи за офис, бизнес, училища, къщи и така нататък.Списък на опаковки 2 x набор от кламери за хартия Характеристики -Материал : скоба за хартия от PET пластмаса - Проста и сложна форма, ще ви донесе допълнително удоволствие с тези забавни елементи от хартия. - А за вашите приятели и съученици Мини-клечки за дрехи-скоби. -Цвят : Тел скрепка различни цветове - идеални като скоба за снимки или бележки, отметки, подвързване, разпръснати листове в работна книга или документ заедно, за да ги държи в ред, като поставят снимки. -Размер : около 10x10x2,6 см /3,94x3,94x1 етикета скоби. - Изработени от PET материал, трудно е деформиран и надеждни за използване на метални скоби за файлове. - Удобно да подпише бележки и снимки, за да ги разглобяват.Описание на продукта Кламери за подвързване Те имат проста форма и интересни, за да добавите вашите статии на нов вид.Кламери за хартия Здрав и солиден метален материал осигурява тяхното трайно и многократно използване. кламери все още загрижени за мръсни снимки и документи?Тези скоби можете да маркирате вашата бележка, снимка, картичка, книга и т.н.