Дамски Сатен Шапка, Копринени Шапка за Сън, Еластична Сатен Нощна Шапчица за баня, Коприна Прическа за Къдрава коса (Тъмно синьо)
  • New

Дамски Сатен Шапка, Копринени Шапка за Сън, Еластична Сатен Нощна Шапчица за баня, Коприна Прическа за Къдрава коса (Тъмно

BGN 1.33

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Атлас.Материал : Нашата сатен шапката е изработена от висококачествена сатенена тъкан, супер меки, удобни, с гладка, лека, дишаща, гъста, но не гореща. Размер : Размерът се регулира.В нормални условия диаметърът е 13 см, което е подходящо за хора с обиколката на главата 19-23 инча.Защитете косата си : може да се използва за тайна на косата по време на сън, така че те не са били заплетени, а също така и за защита на косата от намокания при вземането на вана.Дизайн с гумена лента : Дизайн, с ластик, не е прекалено стегнат или свободен, ще шапочке за сън остане на главата цяла нощ. дизайн с флорални край е много модерен и красив.Подходящ за всички стилове на главата и коса : Нашата коприна шапката е голяма, в нея има достатъчно място за катерене, естествени, гъста коса, косичек-каре, с дълга коса.Атлас.Материал : Нашата сатен шапката е изработена от висококачествена сатенена тъкан, супер меки, удобни, с гладка, лека, дишаща, гъста, но не гореща. Размер : Размерът се регулира.В нормални условия диаметърът е 13 см, което е подходящо за хора с обиколката на главата 19-23 инча.Защитете косата си : може да се използва за тайна на косата по време на сън, така че те не са били заплетени, а също така и за защита на косата от намокания при вземането на вана.Дизайн с гумена лента : Дизайн, с ластик, не е прекалено стегнат или свободен, ще шапочке за сън остане на главата цяла нощ. дизайн с флорални край е много модерен и красив.Подходящ за всички стилове на главата и коса : Нашата коприна шапката е голяма, в нея има достатъчно място за катерене, естествени, гъста коса, косичек-каре, с дълга коса.Вид на продукта : Капачка за сън Цвят : като на снимката (10 места) Пол : Женски Материал : полиестер пакет включва : 1 бр * Капачка за сън Придава на вашата прическа свеж вид, предотвратява загубата на коса и ви позволява да се събуди, без резба /таблата на леглото е Дишаща и удобен материал, еластична лента е Мек и удобен материал позволява на главата да се чувстват комфортно.Може да се използва като нощна шапка, шапка за химиотерапия или шапка за грижа за косата.Много удобна, еластична тъкан, идеален подарък за себе си или за приятели. Забележка : 1. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението. 2. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.